Asminmuko SansursuzKadin 1 kalınlığı 2 hayır ben doggy pozisyonu birde ben altrabp üstte normal yatış pozisyonunda 😍😍😍
Tecrubekonusuyor SansursuzKadin 1. Bence ikiside biri olsa eksik kalır 2.çok sukandığım zaman hissettim sadece Misyoner ve doggy asla vazgeçemem
CesurCivCiv SansursuzKadin 1.bence ikiside kısa olup kalın olması pek işe yaramaz 2.bazen evet çok yorgun olduğumda Ters kucak 🌸
Orange-woman SansursuzKadin Kalınlığı tabiki Birkaç kez olmuştur Benim favori pozisyonum kucak,eşimin favori pozisyonu Doggy
Ayres SansursuzKadin 1 her 2 side bence 2 yorgunken belki bi kaç defa eşim istediği için çok yapardı ama ben öyle yatardim sadece 3 benim bi kaç tane var hoşlandığım çünkü biz çok pozisyon deniyoruz
Panda SansursuzKadin 1)Uzun ve kalın ikisi bir arada olsa olurmu😂 2)Hayır hep aktifim😍 3)Üstde olunca en sevdiyim🥰
bittercikolata SansursuzKadin 1- Hem uzunluk hem kalınlık hem de sertlik 😂 2- Noooo 3- Eşim ayaktayken beni kucağına alıp zıplatması 🔥🔥🤩🤩
Pembetilki SansursuzKadin 1- bence kalınlığı, içimi doldurmasını seviyorum 2- evet bazen oluyo yorgun oluyorum canım da istiyo ama arkamı dönüp yatıyorum tadına varıyorum 🙈 3- bu aralar en sevdiğim, kokay orgazm olduğum pozisyon doggy 😍
Solitude SansursuzKadin Kalınlığı Bazen Masada seashell mi desem ne desem, adını bilmiyorum. Masada bacakları diktiğim pozisyon.
Sedaa SansursuzKadin bende şuan regliym 😂 benimde canim acayip çekiyor 😂😂 eşimle oynaşiyoz ama daha fazla oynaşma sonun kötü olur diyor 😂😂
Hanmefendi SansursuzKadin 1.hem uzun hem kalın olmuyomu illa birünimi seçmek zorundayız😂 2. Hayır çünkü genelde ben yönlendiririm eşimi. 3. Hakimiyetin bende olduğu her pozisyonu seviyorum🤣 ilişki sırasında baskın olan taraf ben olmalıyım 😉
2minikmucize bitterdelisi24 3 hafta biraz uzun ya illa ilişki için değil aynı evde insan çatlar vallahi sebeb neydi
bitterdelisi24 2minikmucize konusuyoeuz gene ama soguk bı sekılde canım cicimli degıl mesafelıyız zaten cocuktan dolayı ayrı yatıyoruz. sebep herseye bisey bulması temızlıge karısması , sureklı soylenmesi. bıseu begenmemesi yani boyle seyler :) anlasamıyorız malesef.. ıkımzıde sert ınsanız ve kımse alttan almıyor
Heyobengeldimm SansursuzKadin 1-Kalın,sert😋 2-yani bazen bilerek hiçbir şey yapmıyorum onun beni daha çok isteyip zorla yapıyormuş gibi olması hoşuma gidiyor 😎 3- misyoner , doggy, ve en sevdiyimm 69 😋😋😋😋😋 etiket bende istiyorum 💃
Gizemlikiz SansursuzKadin 1: kalinligi ama uzunda olmasi iyi (istedgimi buldum kocamda 🤣) 2: hayır 3: altta ustte her turlusu favorim 🔥🤣