SansursuzKadin
1, kalınlığı
2, canim istemediği zamanlar hissettim
3, doggy pozisyonu 😎🤪
🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 8 🔥🔥 dozu artirılmiş 😆
SansursuzKadin
1- Hem uzunluk hem kalınlık hem de sertlik 😂
2- Noooo
3- Eşim ayaktayken beni kucağına alıp zıplatması 🔥🔥🤩🤩
SansursuzKadin
1- bence kalınlığı, içimi doldurmasını seviyorum
2- evet bazen oluyo yorgun oluyorum canım da istiyo ama arkamı dönüp yatıyorum tadına varıyorum 🙈
3- bu aralar en sevdiğim, kokay orgazm olduğum pozisyon doggy 😍
SansursuzKadin ne çekti gece gece knk 😂
SansursuzKadin
1 hem uzun hem kalın olması 🔥
2 hayır
3 misyoner 🤭🔥😂
- Kalınlığı
- Bazen
- Masada seashell mi desem ne desem, adını bilmiyorum. Masada bacakları diktiğim pozisyon.
SansursuzKadin bende buna inanmak isterdim.. demekkı pozıtıflıkte işe yaramıyo🤣
SansursuzKadin bende şuan regliym 😂 benimde canim acayip çekiyor 😂😂 eşimle oynaşiyoz ama daha fazla oynaşma sonun kötü olur diyor 😂😂
SansursuzKadin 1.hem uzun hem kalın olmuyomu illa birünimi seçmek zorundayız😂 2. Hayır çünkü genelde ben yönlendiririm eşimi. 3. Hakimiyetin bende olduğu her pozisyonu seviyorum🤣 ilişki sırasında baskın olan taraf ben olmalıyım 😉
Ve her kadın gibi bende doggy seviyorum. Aytıca dik doggy styl ve masa üstüde favorimm😍😍
bitterdelisi24 3 hafta biraz uzun ya illa ilişki için değil aynı evde insan çatlar vallahi sebeb neydi
SansursuzKadin 1-Kalın,sert😋
2-yani bazen bilerek hiçbir şey yapmıyorum onun beni daha çok isteyip zorla yapıyormuş gibi olması hoşuma gidiyor 😎
3- misyoner , doggy, ve en sevdiyimm 69 😋😋😋😋😋
etiket bende istiyorum 💃
SansursuzKadin 1.kalinligi 2.hayir 3.hepsi
SansursuzKadin 1: kalinligi ama uzunda olmasi iyi (istedgimi buldum kocamda 🤣)
2: hayır
3: altta ustte her turlusu favorim 🔥🤣
2minikmucize konusuyoeuz gene ama soguk bı sekılde canım cicimli degıl mesafelıyız zaten cocuktan dolayı ayrı yatıyoruz. sebep herseye bisey bulması temızlıge karısması , sureklı soylenmesi. bıseu begenmemesi yani boyle seyler :) anlasamıyorız malesef.. ıkımzıde sert ınsanız ve kımse alttan almıyor
SansursuzKadin kalinlik daha onemli
Evet bazen git gel sallanirken aman bitse de gitsem diye dusundugum oluyor😃
Doggy severim🍑
SansursuzKadin 1. Şansıma ikisi de var 😋
- Hiç bir şey yapmasam inliyorum o yüzden hayır 😂
- Ben altta olduğum pozisyonları daha çok seviyorum özellikle sert olduğunda
SansursuzKadin 1ne uzunluğu ne kalınlığı en iyisi işlevli.olani ne uzun ne kısa ortası😄
2hep öyle
3misyoner hic değişik pozisyon yApmadik
SansursuzKadin 1 kalınlığı 2 çoğu zaman ama artık aşıyorum bu durumu yavaş yavaş 3 doggy