Lale-Lale SansursuzKadin öyle çok şükür ama tövbe edip bu durumu tekrarlamak istemiyorum dalga geçiyomuşum gibi geliyor. Ama istemsizce aklıma düşüyor ve kendime engel olamıyorum 🥺
2zlerim Lale-Lale yemeni düzenliyceksin yarın detaylı anlatırım canım özelden bebeklerim uyudu uyumam gerek
Lale-Lale SansursuzKadin tek benim olmamam günah olmadığı anlamına gelmiyor ki. Belki saçma gelecek ama kendimi eşimi aldatmış gibi hissediyorum bazen 🥺
SansursuzKadin Lale-Lale shsjs kiz yapmaa o kdr degil, eşinin haberi yokmu yaptigindn, ben hemen soylerım 😆
Barbie- Lale-Lale Ben;Din kisvesi altında kadınlara kısıtlama getirilmesine karşıyım… kadın da insan.. ona da ihtiyaç.. erkek yapıyor normal kadın yapıyor günah.. erkek yapar yok tek nefsi var zırvalıkları..
Lale-Lale Barbie- haklısınız kadına günahsa erkeğe de günah zaten bende siz gibi düşünüyorum o konuda
2zlerim Barbie- erkeğede günah zaten ama kadın erkek eşittir gibi bi algıda beni üzüyor eşit değiliz ve kadınların eşitlik değil adelet algısını acilen benimsemesi gerek
Lale-Lale SansursuzKadin doğru bulsam yaptığım şeyi söylerim sonuna kadar da savunurum. Ama günah olduğunu düşündüğüm için söyleyemem 🙄🥺🤭