Lale-Lale SansursuzKadin tek benim olmamam günah olmadığı anlamına gelmiyor ki. Belki saçma gelecek ama kendimi eşimi aldatmış gibi hissediyorum bazen 🥺
SansursuzKadin Lale-Lale shsjs kiz yapmaa o kdr degil, eşinin haberi yokmu yaptigindn, ben hemen soylerım 😆
Barbie- Lale-Lale Ben;Din kisvesi altında kadınlara kısıtlama getirilmesine karşıyım… kadın da insan.. ona da ihtiyaç.. erkek yapıyor normal kadın yapıyor günah.. erkek yapar yok tek nefsi var zırvalıkları..
Lale-Lale Barbie- haklısınız kadına günahsa erkeğe de günah zaten bende siz gibi düşünüyorum o konuda
2zlerim Barbie- erkeğede günah zaten ama kadın erkek eşittir gibi bi algıda beni üzüyor eşit değiliz ve kadınların eşitlik değil adelet algısını acilen benimsemesi gerek
Lale-Lale SansursuzKadin doğru bulsam yaptığım şeyi söylerim sonuna kadar da savunurum. Ama günah olduğunu düşündüğüm için söyleyemem 🙄🥺🤭
Lale-Lale SansursuzKadin aslında bekarken askerden iznd geldiğinde görüntülü de bi kaç kere o yaptırmıştı bana 😄🤭
Hayat_ SansursuzKadin evet tovbe kapisi aciktir ama tovbe ettikten sonra da o gunahi birdaha islememen lazim. Eger gerileyen tövbende samimiysen o gunahi birdaha yapmaman gerekiyor. Kıyamete kadar tovbe kapisi acik diye haram olan seyleri yap yap tovbe et olmaz ki akıl dışı zaten bu
SansursuzKadin Hayat_ ben oyle yapmi dedim canisi kadin vicdan azabi cekerken neden ustune gideyim simdi 🥰🥰 kendiside biliyor bnu zaten bizim söylememize gerek yok sonucta koca bir insan o eger gercekten istemiorsa yapmaz
Lale-Lale Hayat_ ama ettim bozdum ettim bozdu şimdi napcam ben 🥺 etsem daha bozmam ama kabul olur mu 🥺
Hayat_ SansursuzKadin hayir sen beni yanlış anladin ben bunu bayan icin demedimki canım zaten kötü niyette de demedim. Siz tovbe kapisi kiyamete kadar aciktir tovbe edersiniz yine diyince o yorumu yaptim kadina da demedim bunu