Dolunayy sordum hep sordum öyle hoşuma gidiyor dediği tek şey bu

kurthatun 5 dakikada boşalmasın diye yapıyor😁 benimkide öyle yüzüme bakınca boşalası geliyor bakmayınca daha uzun sürüyor tabi gece karanlıkta yapıyor o zaman hem yüzümü görmüyor hemde öpmeye devam ediyor 😁

Yahmir öyle mi dersiniz madem öyleyse nedenini şu erken bosaliyorum diye desin bilmiyorum ama ben bundan dolayı sanmıyorum ve zaten eşim erken bosaliyor yuzum açık da olsa peçe de olsa aynı o konuda birşey değişmiyor

kurthatun bi yasıma daha girdim :) poset gecırır gibi :) pece tak gel cabuk ne ya. gozlerını ac dıyor bide ay cok sasırdım gerçekten nıye acaba bende merak ettm. birine benzettınden degılde fanztaı dunyası coo genıs ıste:)

kurthatun söylemekten çekiniyor olabilir. Bana bundan dolayı gibime geldi. Fantezide olabilir bence üzülmeniz gereken bi konu değil. Eğer üzülüyorsanız eşinizle paylaşın benim hoşuma gitmiyor asıl nedenini bilmek istiyorum diye. Sonuçta sex yapıyorsunuz şikayetini belirtmen hakkın. Paylaşmazsan sonrasında zevk alamayacaksın 🥺

kurthatun ne mana ya peçe tövbe takmayın yüzünüze neden bakmıyor bakmazsa ilişkide yaşamayın

kurthatun Bence arap kadınlardan hoşlanıyor ,o tarz videolar izliyorsa etkilenmiştir . Arap kadınlarının gözleri kocaman olur ,eşine böyle tesettürlü ilişki çekici geliyordur .

Nietzsche pislik herif madem onlardan hoşlanıyor gidip onları alsaydı. Daha zıkkım peçe takarım o görür

Astalavistabeybi o zaman niye gözlerini aç büyüt diyor kör mu kendi gözüm yetmiyor mu büyüteyum bide

kurthatun kndindemi bu adam yok büyük aç gözünü yok bilmem ne bunları yapmak zorunda deqilsn unutma ki sende bi insansın köle diyerek gitmedn o adama