Jale01 Kızlar merhaba şu tuzlu su şeysinii bende denemek istiyorum iki ay önce sezeydi doğum yaptım bide bebeğimi emziriyorum acaba yapsam dikiş yerime gögüslerime bir sakıncası olur mu yapan var mı acaba ?
Nsbliya Jale01 ben 40 ımda yaptım iki kere bişey olmadı bende sezeryanlıym yalnız meraktan denedim baktım bişey olmadı bıraktım 😂😂
Tomris Jale01 kusura bakma ama senin gibi insanı kaale alıp cevap vermeyen insanı değil tuzlu teneşir bile paklamaz yazık ki sana yazılan yorumlara
Kirpapatyasi Rouge inanirmisin bunuda duydum kaynanin evinden ayağını kesmek için ayakkabısına tuz serpiyormus bi tandigim😅
Rouge Kirpapatyasi saka yapıyosuuunnn😂😂😂ölüyorum 😂😂bunlar nasıl düsünceler ya düşünsene biri ayakkabına tuz dökmüş 😂😂bunlarla uğraşacağına gitsin söylesin daha iyi bacım😂
Rouge deleted77 tuz;beni bir salın gozunuzu sevem😂en sonunda piyasadan kaldıracaklar ki yapsalar bile hak verirdim gerçekten .belki böyle düşüncelerden kurtuluruz. 😂tuz yerine kendimizi geliştirmeye baksak daha gerçek seylere yonelsek keske .öyle ben oturıyım tuzlanıyım kocam düzelsin eşim evliligim düzelsin olmaz.ellermiz koptu aynı seyleri yaza yaza .turşumuyuz biz ya
deleted77 Rouge cidden bunu algılayamayan kesim çokça 🙄 bana göre de sevmeyen, önemsenmeyen, istemeyen, değer vermeyen bir adamın nasil olur da değişmesini bekliyorlar artık ben gülüyorum 😅
Rouge deleted77 öyle birini tuz mu degiştiricek😂bende böyle söylüyorum kızıyolar birde .belki tuzdan bile biseyler umut ediyordur gibisinden bisey denmişti tuzdan medet umulur mu .o kıvama geleceğime giderim kendi yararıma nasıl hayatımı güzellestirebilirim kendi ayaklarımın üzerinde dururum diye kafa yorarım en azından yararı olur .tuz ne yapsın ya .zor tutuyordum kendimi buara tuz postlarına yazmamak için burda yazmıs oldum rahatldım oh 😂🌸
Pandora deleted77 kendini değiştirmektense böyle şeyler işlerine geliyor. Bir de bir kesim böyle şeylere umut bağlıyor maalesef 😒
deleted77 Rouge yaaa ben de 😅 Ama artık törpüledim kendimi gördükçe gülüyorum dalga geçiyorlardir belki de diyerek 🤪
Pandora Rouge Beni yanlış anlayacaklar şimdi çok eminim ama maalesef cehaleti yönetmek daha kolay. Geçen bi arkadaş demişti burda bana kendini yorma o işi yapan bundan ekmek yiyor, aklını kullanmak okuyucuya kalmış diye. Doğru söze ne denir 😅
Rouge deleted77 yok malesef gercek bunlar ,ben onların gerçekten inandıklarına inanıyorum 😂kendimi yormamıstım bir tuz için makale yazamam diye.😂😂artık bende gülüp gecicem annem diyo ki öyle düzelse önce ben tuza yatırırdım😂😂
Rouge Pandora bizi yanlıs anlamasınlar vallahi bak bizim dediklerimizi yapsalar asıl faydasını gorucekler .kadın cok doğru demiş .isteyen kızsın bana kusura bakmasınlar ama kadın kitabını satmak için bisey çıkarmış bizimkiler de tuzunu. tamam kötü enerjiyi atar diyolar ama kütük kocaları tuz yontmaz .insanın karakterini nasıl degiştirsin ya .insanlara oturdukları yerden mutlu olmak daha kolay geliyor .kendine bisey katmazsan emek vermezsen tuz ne yapsın.ben ellerime falan cok tuz yapıyorum peeling degişsem ilk ben değişirdim inanki😂
deleted77 Pandora yaaa deme deme, eee herkes düşüncesinde özgür değilmiydi 🤪 biz aramızda Hasbihal ediyoruz arkadasım 😁
deleted77 Rouge 💯 annene çok kalp 😍 Vallahi gülmek daha doğru çünkü ne desek boş, olan bizim sinir sistemine oluyor 😬😅