Bomonti
Ben 26 yaşında okulum bittikten sonra isteyerek hamile kaldım. Etrafımdaki herkes bana anneliğin harikalığından bahsetmişti. Ama keşke daha objektif bir şekilde anlatılmış olsaydı diyorum. Zor bir hamilelik geçirirsen baştan yıpranmış başlıyorsun. Bir de lohusa bunalımın olursa vay haline. Her alanda kısıtlanıyorsun. Gezme hayallerinin bir kısmı rafa kalkıyor. Bugün eşimle tatil ayarlıycaktık. Sevdiğimiz bazı oteller çocuk kabul etmiyormuş mesela nereye gitceğimizi şaşırdık. 8den sonra kızım uyuduğu için hayat bitiyor bizde malesef evden çıkamıyoruz. Bir sürü şey yazabilirim ama daha da korkutmayayım. Sen, ben kesinlikle anne olmak istiyorum deseydin bunları demezdim ama kararsızsan hayatındaki verdiğin geri dönüşü mümkün olmayan tek karar olduğunu unutma. Gerçekten anneliğe hazırım dediğinde olsun, en azından ben istedim der daha rahat atlatırsın. Eşin istiyorsa öncesinde bir akrabanızını çocuğuna bakarak prova yapmayı teklif edin. Onun da yaşı çok genç ne kadar istese de kendi de hazır olmayabilir.