19072021 dediklerine katılıyorum cok haklısın hersey karışlıklı. bende öyle düşünüyorum .sanırım dogru kişiyle ve aynı kafadan kişiyle evlenmek onemli olan .o kadar insan var ki modumu düsüren. en ufak biseyde kendileri yapamıyolar hemen sende öyle olucaksın diyolar .ornegin bakım yapıyoruz geziyoruz spor su bu derken goren hemen sey diyor, bir evlen de o zaman goriyim seni bir cocugun olsun o zaman göriyim seni, ah bizde öyleydik birde şimdi bak evlenince kocan da degişicek hersey degişicek resmen cehenneme çevirdiler gozumuzde. o yüzden senin gibi bizi anlayan daha pozitif yaklaşan insanlar benim için cok kıymetli. cünkü farkında olmadan bana cok sey katıyosun🙏🌸 böyle olumsuz sözler bize bisey katmaz örnegin bana ,bak biz böyle yaptık yanlıs yaptık evliligimiz kötü gitti yada ben bu yanlısı yaptım sen yapma şöyle yaparsan böyle olur kendine hep bak gibisinden daha cozume odaklı öğüt verseler yardımcı olurlar. Dedigim gibi bana cok sey kattı söylediklerin ,söylediklerin benim için cok kıymetli 🙏🥰umarım hic tadınız kacmaz hep böyle devam edersiniz💕 bebegin de eşin de cok şanslılar 🙏