Kızlar yeni doğum yaptım 40ım çıktı ilk kez ilişkiye girdik eşimle. Eşim tam boşalacakken çıktı içimden Ama çıkar çıkmaz aktı biraz yani içime boşalmış oldu bi nebze hamile kalma ihtimalim var mı acaba? Böylr olan biten duyduğunuz var mı çevrenizde? 😭😭😭
Hanımlarrr acillll
Cikolatali-waffle Bir şey olmaz bence
Astalavistabeybi öyle mi dersiniz netten baktım da ihtimal varmış ama ya inşallah olmaz daha çok küçük bebeğim
Cikolatali-waffle ahhh be gülüm 😂😂 yeni doğum yapmışsın hala mı geri çekilme 😂 bu ne cesaret yiğidim 😎
istebunlarhepseks ya dayanamadık eşim istemedi aslında ben ısrar ettim yarın hap alcaktım başlıcaktım geri çekilme ile 2 sene korundum kız öyle deme 😁 şimdi 2. Oldu 3. De olursa yanarım😂
Cikolatali-waffle valla iyi cesaret 😂😂 ben korkudan Yusuf Yusuf evde prezervatif yok diye kapıyı kitleyip uyudum adam azınca😂 benim de bebeğim 7 aylık, No No No asla olmaz 😂
istebunlarhepseks ya inşallah olmaz valla daha kilomu veremedim bebeğim küçük naparım bilmiyorum olursa benimki kapıyı kitlicekti belki de ben atladım adama 😁
Cikolatali-waffle olmaz diye düşünüyorum, yani küçük bir ihtimal olarak var tabi ki ama korunurken bile var o ihtimal😂😂
Cikolatali-waffle kızzzzz Allah seni 40ımda hamile kaldım diyen yakınım çok ertesi gün hapı al yarın dicem ama bebek emziriyorsundur eczacıya danış olmadı vucttan kaç saatte atılıyorsa emzirme sağ dök sütü mama ver hamile kalmaktan iyidir
Tecrubekonusuyor ya emzirenler için vardır belki yarın bi sorayım hemen valla ya 94 kiloyum kız daha hiç veremedim bunun izerine hamile kaldığımı düşünsene vinçle doğuma götürürler beni heralde 😭😭😭
Cikolatali-waffle en korktuğum bende daha veremedim bilmiyorum kaç kiloyum 80 varmıyımdır ki 84le doğurdum daha tartılöadım 41 gün oldu
İlk zmnlar süt korur derler
Tecrubekonusuyor ahh ahh keşke 80 olsam 90 lar çok fenaa obez gibi😭 varsındır daha da azdır bence ben 107 ile doğuma girdim şimdi 94 üm
Brvnonk ya inşallah öyledir canım
Cikolatali-waffle Bi yıkasaydın iyice 🤷🏼♀️
Cikolatali-waffle cerazette kulan regl olana kadar emzirenlerde kullanabiliyo ben öyle yapmıştım
Cikolatali-waffle artık sizi ekrana işetcem kızz😂😂😂 negatif pozitif mi diye
Cikolatali-waffle pardon bilmediğim için soruyorum 40ım çıktı yarın ilaç alıcaktım dediniz ya emzirmiyormusunuz
Yada emzirirken kullanılabilen bir ilaç var mı? (doktor ilaç kullanımı için bebeğin ek gıdaya başlaması gerek demişti, bende emziriyorum o yüzden sordum) Birde daha ye i doğum yapmışsınız yumurtlama düzenli olmadığından çok düşük olacağını düşünüyorum gebeliğin takmayın kafanıza
Cikolatali-waffle benim arkadasm öle hamile kaldı
Cikolatali-waffle kesinlikle süt koruyor inancına kapılmayın ve ertesi gün ilacı kullanın doktorunuza sorarak (hemşireyim😇♥️)