Denizkiziii emzirirken cerazette diye bi ilaç var onu kullanabilirsiniz ben onu kullanıyorum ki başka bi ilaç da yok bir tek bu
Hanımlarrr acillll
Birsusamannesi hemen ayağa kalktım duşa girip yıkadım ama yine de ne bileyim
ikraninannesii ya doktorum verdi şşte yarın başlıcaktım ona ama iştah artması vs yapıyor mu bu hap?
incilikaftan 1 ay sonra belli olur zaten en geç paylaşırım burda ben ettim siz etmeyin diye 😁
Denizkiziii yok canım cerazette var doktoeum kendi verdi bizzat emzirirken kullanılır diye
Elif_nur01 o ertesi gün haplarıni içince 1 hafta emzirmeyin yazıyor nette doğrumu acaba? Bebeğim daha çok küçük mama versem sütüm kesilir sağma makinem yok artı çocuk mamaya alışır 1 haftada🤷🏻♀️
Elif_nur01 iştah artması yapıyor mu acaba
Cikolatali-waffle valla pek bilmiyorum çünkü benim normalde de iştahım açık 😂😂😂
Cikolatali-waffle onu bi doktora sor kuzum
Cikolatali-waffle kan testi verirsen eğer hemen belli olur aşkımmm 😂😂😘
incilikaftan yok artık daha dün oldu kız en az 15 gün geçmesi gerekiyor belli olması için
Elif_nur01 benim açılmaması lazım 30 kilo fazlam var bacım 😭
Cikolatali-waffle Sorryy baby 🤭😂 korkma kız bişey olmaz 40dan sonra bende aynısını yaşadım ama bende sprial vardı neyseki
Cikolatali-waffle termal korse al ve her sabah spor yap bebeğim ekmeği kes tuzu kes çayını şekersiz iç.
Vallahi ben bi termal korse takıyorum arada spor benim bünyem çok almaya yetkin değil zaten maşallah diyim de herşeyi yerim😂😂
Cikolatali-waffle ben 7 sene bu yöntemle korundum🤣
Cikolatali-waffle ben ella kullandım 4 gün emzirme.dedi doktorum. Ama ertes72 var 8 saat emzirmiyorsun, sağıp döküyorsun canım. Bol su içiyorsun bir de
incilikaftan ay inşallah ya bakalım nasip artık 😭
Afra2020 demekki güvenilir 😁
Zeusunherasi saol canım bir sorayım
Cikolatali-waffle yok hiç bişey yapmıyo ben ger gün kahvaltıdan sonra attım bi iştah artması yada başka yan etki görmedim