Ayres seksirella oral yaparım ama yutmam eşimde agzima hic boşalmaz peceteye bile temizledigimde ağır bi kokukusu var nasıl yutuyosunuz helal yani migdem kaldirmaz
Miminix seksirella yookkk asla yutmam agzima bile alirken midem bulana bulana yapıyorm yutsam bayılırm herhalde😂
Evsen35 seksirella valla o gün yediği şeylere bağlı tatlı yediyse dölün tadı olmuyor genelde yutuyorum ama akşam akadar tuzlu yediyse tuzlu oluyor midem bulanıyor değişiyor yani 😂😂😂
seksirella Evsen35 sen bu işi cozmussun bebeğim 😂👌 evet ya dolu de tatlı kendi gibi canım kocamın 😂 aşka geldim yine nirde benim canım kocam ponpik ponpik yapicaz 🤣
2minikmucize Ağza boşalmak nedir yahu bazı bayanlar sanki bal pekmez yiyor iğrenç tamam fantezi ilişkide iyidir mide kalmadı okurken bile benim eşim oral yap diye götünü yırtar onu bile yapmam midem o kadar hassas 😀
seksirella 2minikmucize canım sen yapmadıkça kocan daha çok meraklanir ilgi duyar azgınlık insana herşeyi yaptırır sen yine kocanı tatmin etmeye bak 👌
2minikmucize Dedikoducu22 yok cnm ya o direk bebeğe ben oral bile yapmam savunmak için söylemiyorum hamile hamile Turan’da ne bileyim
Oturmayamigeldik seksirella evlenmeden önce sevgilim ağzıma boşalmayi istemisti boşalmışti bende tukurmedim yuttum ama tadı falan çok iğrençti kokusu da çok ağır zaten. Esim simdi ağzıma boşalmak istese de yok diyorum çok igrendim o zaman
seksirella Oturmayamigeldik sabahtan sen seninkine tatlı yedir vs akşama gel boşal ağzıma vs de denersin eşinle bı baktin beğenmezsen aciklarsin durumu
Masalmisali Olivetti Yok bide kabullenmiyor yanlış olabileceğini duydu ya tamam kesin doğru cahillik başa bela🙄
Kahveciniz seksirella ben tiksiniyorum nasıl öyle yapıyorsunuz anlamıyorum ama zevkli demekki 😁ay ben duyunca bile tuhaf oluyorum ağzıma dahi degdiremem dini açıdan da olsa iyi değil ya