seksirella Astalavistabeybi beynimizde igrenme fikrini direk çıkarın ve onun bir puding olduğunu düşünün 🤣🤣😂
seksirella bisadekahve ben ilk evlendigimizde eşime dedim ağzıma boşal yutmak istiyorum diye adam şok gecirmisti 😂 yıllardır demekki benim gibi bir hatun beklemiş ☺️🤣
bisadekahve seksirella valla iyi cesaret ben o zevk suyu gelince bile midem bi tuhaf oluyor aklıma başka şeyler getiriyorum o an 😂😂 iş bitince dişlerimi fırçalayıp ağız suyuyla resmen çitiliyorum 😂😂
seksirella Asdfghj ahahahaha yok canım artık mideden çocuk olsaydı şimdiye eşimle on düzine çocuğumuz vardı 🤣🤣🤣
seksirella Summer-love1 evet neden uyuşturuyor onu bende düşünmedim değil yapışkan olması normal ama uyusturmasi garip geliyor
Pcoslu1anne seksirella Hamile kalmadan önce yutardim o an hosuna gidiyor diye ama hamile kaldıktan sonra tiksindim ağzıma bosalsa bile hemen tükürüp bi güzel gargara yapıyorum 🤣
bisadekahve seksirella yok ben ne zevklerde uçtum da denemedim eşim de yapmaz zaten akşam bi gaza gelip sadece sordum kokusundan dokusundan benim midem bulanıyor böyle bişey istiyorum deme sakın dedi asla istemiyorum ama sen ister misin ki diye sordum dedim 😂😂
deleted13 seksirella Faydası varmış ,gençleştiriyor diyorlar.Serumlara boşuna para vermeye gerek yok😂😅🤪
seksirella istebunlarhepseks oral sekse bayiliyorsun ama spermle asla mi tam tersi bende çok severim hem yalamasini hem yutmasini 😋🤣 en çokta içime katmasini 👌😂