Kızlar topraktan büyü yapılır mı ya bi arkadaşım evinde hiç olmayacak yerde toprak bulmuş aceba dedik büyü falan mı yapildi bide eşiyle arası iyi değildi kaynanası evine gelince sürekli tartışıyorlardı toprak büyüsü olur mu diğer sorumda benim canım arkadaşım gitmiş tadına bakmış toprak mi değil mi diye😂
Hassas içerik
YigitAlpsMom yapılıyor hemde mezar toprağından, araştırabilirsiniz ne için yapıldığını.
Oha yaa 🙄😳
YigitAlpsMom yapılıyor canım
Ne için yapılıyor peki
incilikaftan peki nasıl bozulur bu makinaya çektirip tuvalete dökmüş toprağı
Sedaa peki nasıl bozulur bilginiz varmı
YigitAlpsMom büyü mü muska mı ?
incilikaftan muska değil canım toprak bulmuş evinden sanırım ölü topragiyla yapılan büyü
YigitAlpsMom valla fazla bilgim yok ama yengemin başina gelmiş, onu anlatayim sana. Yengemin kapisinın dışındaki ayakkabılığa koymuşlar bu topragi, bir beze sarilı siyah toprakmiş. (Bunu koyan kişiyi biliyoruz😑) neyse işte yengem her gece kapı sesine uyaniyormuş. Sürekli kapı tekmeleniyor, yumruklaniyormuş, ama sadece yengem duyuyormuş. Dayım ve cocuklari duymuyormuş. Sonra gündüzleri yengem evde tek kaldigi zamanlar kapilar birden kapaniyormuş. Fırın camı patlamiş,cam parcasi mutfaktan tee diğer odalara kadar sıçramış 😳 yengem tabi korkmuş noluyor diye. Ama bu arada o topraktan haberi yokmuş. Sonra evi temizlerken görmüş o topragi. Eline alınca tüylerim ürperdi,buz gibi oldum dedi. Yengem cok namazli abdestli insandir. Kuranı elinden hic düşürmez. Hemen büyü oldugunu anlamiş. Bir akarsuya dua ederek bu beze sarılı toprağı atmış. Hiç arkasina dönmeden uzaklaşmiş ordan. Sonra 3 gün rüyasinda akarsuda akıp giden siyah siyah şekilsiz yaratıklar görmüş. Bağıyorlarmiş felan. 3 gün bunu rüyasinda görmüş. Sonra olmamiş birdaha evinden öyle şeyler.
Sedaa ay korktum ya ama kız atmış toprağı bana resmini atmıştı siyah toprak evet
YigitAlpsMom valla canım dedigim gibi fazla bilgim yok, sadece yengemin başina geleni anlattım 🤷🏻♀️ bende korkarım böyle şeylerden, okuyup yatarim hep.
Eşlerin ayrılması için yapılır yedi ayrı mezardan alınır omezarlardan birine iki kaşık gomulur
YigitAlpsMom Arkadaşınızın ve eşinin durumu nasıl, şüphelendikleri biri var mı? Ya inşallah evinde saksılı çiçek falan vardır da çoluk çocuk yada evine gelen yanlışlıkla olmadık yere dökmüştür. İnsan korkuyor, duayı eksik etmesin rabbim müsibetlerden korusun 😰
zarifhanim araları iyi değildi kavga dövüş ve kaynanasi o eve gelince oluyormuş esi resmen başka birine dönüşüyormus bu arada çocukları yok ve evinde saksi çiçeği yok yani deseki çocuklar toprak aldı koydu gumuslugun üzerinde bulmuş toprağı gelin çiçeği falan varmış onun altından
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/00NSClu.jpeg]
Sedaa resmi yukledim aşağıda canım bakar mısın bi
YigitAlpsMom canım resme bakinca benimde tüylerim diken diken oldu kız. Korktum valla. Aynen yengeminde böyle siyah toprakmiş. Gümüşlügün üzerine mi serpilmiş bu
Sedaa evet canım gumuslugun üzerinde bulmuş
YigitAlpsMom yapılıyor canım kesin büyü o