Kocamla iki gün önce büyük tartışmıştık.iki gündür ne kahvaltı kurdum ne de yemek yaptım. Dün benden ayrı uyudu .. bende bugün küskünlük sona Ersin diye Süslendim püslrndim sexy bi fantazi elbisesi giydim önünden geçtim falan ama hiç oralı olmadı.. odaya gitti ve uyudu … ne hevesim kaldı ne de …. İyilik yapanda suç… bugün yaptığım yemeği de yemedi.. ne yapmalıyım….
Tartışma sonrası
İşte bunu yapma sorunları böyle çözmeye çalışmayın siz kendinizi seks objesi mi olarak görüyorsunuz sevisince sorun mu bitecek oturun karşılıklı konuşun yahu
35-peros bı yazı okumustm asla kendınızı bu sekılde sunmayın diye. kadın erkegıne suslenır ama bu durumlarda degıl. bırakın o uğraşsın bence
35-peros bu kadar basit değil işte 2 gün ne yemek ne konuşma
Sonra da sexy giyindim hersey bitsin istiyorsunuz da olmuyor işte böyle yapınca o kavganın üstünü formaliteden kapatıyorsunuz bikac gün sonra yine aynı şeyden kavga edeceksiniz
Bide sex i barışma için kullanma lütfen şuan kim haklı Bilmiyorum ama eğer sen haksızsan sakince konuşmayı deneyebilirsin
Kesinlikle böyle bişeyle barışmaya çalışmayın birincisi adımı siz attiginiz için suçu sizde bulup zeytinyağı gibi üste cikicaktir ikincisi hep kavgayı cinsellikle sonladirmayi dudunucektir sizi bir obje olrak gorucektir tmm süslenip puslenin ama normal zmn da yapın bunu
Brvnonk iki arkadaş da aynısını demiş canm
35-peros bizde çok büyük tartıştık geçen iki gün asla konuşmadık ama ben yemeğimi de yaptım temizligimide çünkü o da gidip o günler bizim ixin yemek yapayım diye para kazandı 😁 bı gece artık yeter deyip tartıştık çok uzuuun uzuuun konuştuk ve cozumledik barıştık ettik ve sonrasında ilişkidir odur budur hepsi sırasıyla oldu böylesi daha doğru diye düşünüyorum 🙏
Biz tartistigimizda yemek kahvalti temizlik yaparim. Hakli veya haksız fark etmez barışmak için asla fantazi seyler giymem. Aksine pijama tişört takılırım.konusup halletmedikçe sarılmasına bile musade etmem bende sarılmam. Önce sorun çözümlenecek sonrasi sırayla gelir zaten.
Adsizbayan Ben kendime göre yorumladım görmemişim
Brvnonk peki
Flowersparadise ne güzel yazmışsınız. Bende bunu anlamıyorum tartıştık yemek yapmadım.. suçlu kim olursa olsun o adamda bütün gün çalışıyor onun bunun ağız kokusunu cekiyor kim icin ailesi icin. Benim için bencillik tamamen başka bişey değil. Konuşursun sorununu çözersin. öyle küstük ilişkiye girelim barışalım yok ya cidden çok saçma
Flowersparadise Bende öyleyim ya haklıda olsam haksızda olsam yemeğini temizliğini yaparım zaten bizde küsmek diye birşey de yok konuşuruz ama soğuk bir şekilde o da sadece bir gün çünkü eşim gelemiyor küsmeye akşamına konuşuruz hallederiz yataktada mührü basarız 🤣🤣🤣
Nefedukaa aynen öyle gerekirse çok sinirliysem yemeğimi yapar soframi kurar yine öyle küslük yaparım sakin anımızda da konusurm sinirliyken kavga çok büyüyor 😁
Esmerimmm ahahaha bizde öyleyiz burda konuşan benim genellikle çünkü eşim pek ciddi görmüyor yani Allah’a şükür dert edicek çok büyük kavgamız olmadı ama sorun ettiğim şeyleri uzatmaktan hoşlanmıyor hemen çözülsün istiyo dediğin gibi son nokta ayrı 😂😂
Flowersparadise Bizde de eşim karşına alır konuşur anlaşırız biter 🤣🤣🤣Bu huyunu seviyorum küs kalamıyor 😊
Esmerimmm ne güzel 😁