Hadi sohbet olsun,
yaa Şunca zamandır sevişirim şunu da yapmadık keşke şöyle yapsaydık dediğiniz bir şey var mı?
Haydi gelsin içimizde kalan ukdeler 😂😂
Keşke...
istebunlarhepseks merhaba… Eşimle çok açığız her konuda ben derim misal bunu isterim gece bunu yapalım oda fikirini belirtir şimdilik bir keşkem yok ☺️ senin peki
istebunlarhepseks keşke çocuk uyusa….
Keşke şu türkiye maçı bitse 😐😐😐
- Düzenlendi
Lavinia_ aslında benim de pek yok, sadece hamilelik öncesi ikimizde ayaktayken belimden tutup beni baş aşağı ediyordu ayakta 69 yapıyor gibi düşünün. Ben de nedense vajinamın bu kadar gözünün önünde olmasından rahatsız oluyorum ve istemiyordum bunu🙄 şimdi de çocuktan sonra eskisi kadar zayıf değilim, terslik bu ya öyle yapsın istiyorum 😂😂 ama işte ağırım diye utanıyorum söylemeye 🙄
Normalde sekste hiçbir şeyden utanmam ama sezaryen oldum göbek falan tam kurtulamadım. Utanıyorum biraz 🙄
Dedikoducu22 ahahaha uyusa da yansın geceler diyorsun 😂😂 inşallah uyur bacım 😂
istebunlarhepseks birazcık değişiklik hava katsa esim fena olmazdi tek bildiği pozisyon misyoner sokar çıkar bitti gitti ne dokunması ne okşamasi var direk sonuç napalm kısmet 🥲🤫
istebunlarhepseks ben öyle istiyordum ki hamilelik kilom kalsın diye 0 kilo 0 göbek kaldı 🥺
istebunlarhepseks utanma neden utanıyorsun eşine arada bir yaparsınız
Lavinia_ ya sen daha ne istiyorsun 😂😂 ben aslında gebelik öncesi kiloma döndüm ama vücudum eskisi gibi değil. Daha kilolu duruyorum 😢😢 neden böyle oldum ya 😢 sen nasıl böyle oldun anlat hele 😂😂
Ozge49595 sok çıkar bitti gitti 😂😂 belki de katar be gülüm sen isteklerini söylüyor musun hani şöyle yap vesaire diye
istebunlarhepseks beni görsen dersin ki yok kiz sen bu çoçuğu doğurmamışşsın 😂😂 ama cidden kilo almak istiyorum tek umudum hamilelik kilosuydu 😂 oda olmadı hamilelik de bol bol su içtim meyve tüketim☺️
istebunlarhepseks söylüyorum umrujda bile olmuyor herzaman ki kalsik sözünü söylüyor daha önce yaptıklarım 1dk içinde oluyor sende sorun var ben uğraşamam diyip çıkıyor kavga ediyor direk ben erkek değil miyim git o zaman iyi yapan birini bul vs vs o yüzden açmıyorum konuyu 😑
Lavinia_ of tamam sus gıcık oldum 😂😂 bu gözü kör olmayasıca meyveyi, suyu ben de yedim içtim 😂 bende niye böyle oldu o zaman😂
Ozge49595 hadi len ordan, 1 dakikada orgazm olan kadın mı varmış 🙄 ahhh bu erkekler.
Anca mast yaparken 1 dakikada boşalırsın evet ama ilişki esnasında onlar gibi jet hızıyla boşalmak kadın için mümkün değil ki🤷🏻♀️
Ulan ömür mü geçer böyle öküz herif diyeceksin aslında ama diyilmiyor işte 😡
istebunlarhepseks ayn öyle aman benimki bi köre cok güzelsin demek gibi bisey benim istediklerime Sağır hep o yüzden anlatmıyorum gelişine bıraktım