istebunlarhepseks zayif olmak da kötü be 😂 kilo almak istiyorum sabahtan akşama yiyorum pek bir faydası yok🤦🏻♀️ hamileyken 10 kilo almışdım öyle sevindim ki hopp doğum oldu doğum dan çıktım aynı kiloma geri dondum 🤦🏻♀️ meğer şişlikmiş sadece
Keşke...
Lavinia_ ulen nesi kötü be😂😂 en yakın arkadaşım da böyle hiç doğurmamış gibi, o da böyle diyor. Uyuz oluyorum size 😂😂
istebunlarhepseks uyuz olma kiz olma😂 ne kadar oldu doğum yapalı? Ha birde universitem olduğu için tüm gün yürüyordum
Lavinia_ 7.5 ay🙄 40ım çıkmadan eski kiloma dönmüştüm ama vücudum kendini aşırı salmış gibi hissediyorum. Yani etim de sıkıydı halbuki, öyle yumuşak cıvık değildi gebelikten önce. Kilo verdim mi iş tamam diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı 😂😂 görsen 10 kilo fazlam var gibi 🙄
istebunlarhepseks eşimle görücü usuü evlendik ama maşallah bana hic keşke dedirtmedi 😂 şuan tek keşkemiz cocuklar uyusa 😂😂
istebunlarhepseks supor yap karın toplamak için baya işe yarayan var mış
istebunlarhepseks bir duşa giremedim😂balayında oldu bidahada olmadı söylemeyede çekiniyorum çekinmesem 2 bebeylede zor gözüküyor içimde öylece kala kaldı😂banyo yaparken gelir diye bekliyorum oda yok
istebunlarhepseks hello canım ben bazen 1-2 dk içinde orgazm oluyorum 😅
Lavinia_ Bende oykeyim ama artık kendimi bu şekilde seviyorum herkes kilo vermek için direnip aglio bide oyke düşün kendini düşürme ben de çok sinirm bozukuyodu ama herkes nasi kilo almiyosun ne yiyip iciyosun sen vs övmeye başlayınca bende kendimi bu şekilde sevmeye karar verdim boşver biz böyleyiz naosak kilo alanicaz sadece çok ye yemek güzeldir nasi olsa almiyoz kilo😅😅
Brvnonk 😂😂😂 kendimi beğeniyorum asıl olan bu aynada falan bakarken karnım düm düz doğum yapmama rağmen güzel bir avantaj ama birazcık kilo alsam önceden başkaları kilo al diyince takmiyordum şimdi kendim istiyorum asla başkası istedi diye bir şey yapmadım yapmam da 😁 kilo az olunca da yaşını hiç göstermiyorsun kizimla dışarı çıkıyorum ablasımızın diyorlar 🤦🏻♀️
Benm de 1 keskem balayında denizde şapmak😁
Sedaa inşallah uyumuşlardır bacımsu😂😂
Heyooooo 😂😂😂 söyle gitsin be gülüm kıralım zincirlerimizi 😂
Astalavistabeybi vay maşallah 😂 mast esnasında 1 dakika bile sürmediği zamanlar da oluyor ama ilişkide öyle değil 🙄 neyse şikayet etmeyeyim en azından her ilişkide orgazm oluyorum 😂😂
Ros ahahaha keşke be gülüm😂 sen söyleyince aklıma geldi aslında balayında havuzda niyetlenmiştik ben çekindim, keşke diyorum şu an 😂😂
istebunlarhepseks keşke şu pandemi bitse de ağdaya gidip oral yaptırsam