Susuhanim DipsizKuyu0 benmki bir ara oruspu cocugu sağa çek demisti ben korkudan altima işiyordum😄🤣🤣😂
Rouge DipsizKuyu0 bikaç kere sözlüm sayıkladı biseyler hem küm anlamıyorum ki catladım meraktan .ama gece onu arıyorum bazen ne sorsam ne istesem evet diyor anlatıyor .uyumak istediginden mi yoksa kendinde degil mi bilmiyorum ama cok işime yarıyor
Esmerimmm Rouge Bende öyleyim biliyor Musun çalıştığım zamanlar kendimi yatağa attığım gibi uyurdum o zaman eşimde aradığında ne derse desin tamam diyormuşum sabah uyandığımda hatırlamıyorum tabiki
Blablablaaa__ DipsizKuyu0 😂😂😂 aynı benim kocişim bi ara videoya aldim izlettim ona kendinden korktu diyo nasil yatiyosun benimle korkmuyor musun 😂😂😂 birde eşim de şey var sarılıyor ya kalkacağım zaman çekiyor beni kendine doğru 😂😂 sorunca da aynı hatırlamıyorum diyor 😂😂😂 niye böyleler ki 🤦♀️
DipsizKuyu0 Blablablaaa__ 😀😀kız gözler açık diyorum bazen bilinçli yapıyo ama yok hatırlamıyo. uykunda sarılıp öptüğün kadar gündüz öpmüyorsun diyorum ne güzel uykumda bile seni düşünüyorum daha ne istiyorsun diyo. 😀konuşur bişeyler anlayır değişik. başlarda korkmuyo da değildim 😀
Selale01 DipsizKuyu0 nişanlimda sayikliyo malesef ama ben korkuyom uykuda konuşuyor fln şimdiden söyledim korkuyom ben gelene kadara o konuşmayi yok et🤣🤣
Rouge Esmerimmm evet evet o da hatırlamıyo sabah ama yemezler ben ispatlarım😂😂uyku sersemi hatırlamıyor insan heralde beni uyandırsa kalkmam konuşmam hic o yüzden bilmiyorum 😂
Blablablaaa__ DipsizKuyu0 benimki de hep işiyle alakalı bişeyler söyler konusturunca da cevap vermesi iyi de en güzeli sonrasını hatırlamaması arada konuşturmak lazim 😂😂
Babygirl DipsizKuyu0 Ben de gözlerim açık yatıyorum 😂 çok uğraştım kapansın diye ama yok anacım uyuyunca açılıyor otomatik 😂
Adsizbayan Bizimki de hep mallar hazır mı der rüyada bile iş kontrolü yapıyor çalışıyor 😁😁 bı ara su getireyimmi dedim uykuda suyu getir gel bunları da indirelim filan dedi 😁 ama hiç hatirlamiyor