Bosunadelirmedik SansursuzKadin dusundum ilkini hatirlamiyorum; ama 11-12 yasimdan beri oram calisiyorsjsjsjsj 2.yok duzenli degil, uzaktaysam misal memlekette ya da esim.birkac gun sehir disindaysa belki biraz ucundan sexting yaparim😃 3.evet monoton oldugunu dusundugum oluyor🥲
Pembetilki SansursuzKadin 1- bekardım ve ramazandı 😄 2- yes 🤩 3- hamile olduğum için aynı gidiyo sayılır. Pozisyon sınırlı falan, bi doğursaydım 😄
Ozge49595 SansursuzKadin 1hic oyle bisey yaşamadım 2sexting ne ki bilmiyorum yada 1senelik evliyim hep aynı pozisyonlar esim değişik bisey yapmiyor
Bircocukannesi_ SansursuzKadin kiz o ne demek yani iliskiye girmek degilmii ben mi ynlis anladim😂😂😂😂😂
Redrouge SansursuzKadin 1- bilmiyorum 😂 2- hiç yapmadık 19 senedir her gün beraberiz 😂 3- çok nadir o da ilişki sıklığından kaynaklanıyor . 2 senelik evlilik ve sadece 2 gün boş biraktik 😂 doğum dönemi hariç 2 ay yapamadım 😂
E_heralde SansursuzKadin 1. Rüyalanmadım hiç İşi gereği yurt dışına çıktığında yapıyoruz 😍😍😍 Monoton olmasın diye heyecanı hiç kaybetmemeye çalışıyoruz. O yuzden farklı şeyler deneme taraftarıyız. Sıradanlaşsa bence tadı tuzu kalmaz
papatya_ SansursuzKadin 1galiba 18 yaşımda 2.sevgililik döneminden beri yapmıyoruz 3.araya zaman girince şekil degisiyo 😂
Efsun 1_bekarlıgımı bilemiyorum evliyken evet. 2_garibim yut dışında gelene kadar bu şekilde devam. 3_senede bir ay yanımda monotonlasma gibi bir durum olmadı 22 senelik evliyiz
Eylem_01 SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum 2 2 kere tek yapmıştık 🔥😋😁 3 bazen bebekten dolayı oda Gece meşgulsün o yüzden görmedim postu 😋🔥🔥😁
CesurCivCiv SansursuzKadin Hiç olmadı galiba hatırlamıyorum Yapmayız hiç eşim öyle bir ortamda değil Hayır hiç monoton değil 🙏😬 öyle hissettiğimiz anda bür şeyleri değiştiririz