Temas SansursuzKadin benide etiketler misin? 💮 Sanırım 1.soru 18 başlarında 1 Soru 4 senelik evliyim sevgililik döneminde oluyordu videolu falan görüntülü nadir ben utanırdım gerçi kocam oldu hala utanıyorum 😂 3.soru zaman zaman düşünüyorum 😂
Nrn99 SansursuzKadin 1hatırlamıyorum olmadı ya 2 sexting ne🙄😂 3 bebişten fırsat olmuyor zaten 😂 Yeniyim beni de etiketler msin ☺️
Birisii SansursuzKadin 1 hatırlamıyorum🙄 2 sevgiliyken Di şmdi pek yapmayız 3 her seferinde bi başka güzel 😂
incilikaftan SansursuzKadin •1 hatırlamıyorum 🤭 •2 her zaman nokta atışı bir soru olmuş tatlımm •3 buna cevap vermicemm 😁😁😁
Sedaa SansursuzKadin Hiçbir zaman 🤷🏻♀️ Arada sırada evet 😁 Bazen monoton oldugunu düşünüyorum (cocuklardan dolayı ) 😂
Temas SansursuzKadin anam yok bekarken başladı birliktelik hala utanıyorum bekarken daha rahattım vallahi billahi oral bile yaptım bekarkrn ama şimdi sanki düğüm atıldı 😂
Summer-love1 SansursuzKadin 1. Bir kaç ay önce 2. Nişanlılık dönemin de olmuştu 3. Bazen monoton olduğunu düşünüyorum 😁