• +18
  • 🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 9 🔥🔥

SansursuzKadin
1- bilmiyorum 😂
2- hiç yapmadık 19 senedir her gün beraberiz 😂
3- çok nadir o da ilişki sıklığından kaynaklanıyor . 2 senelik evlilik ve sadece 2 gün boş biraktik 😂 doğum dönemi hariç 2 ay yapamadım 😂

SansursuzKadin 1. Rüyalanmadım hiç

1. İşi gereği yurt dışına çıktığında yapıyoruz 😍😍😍
  2. Monoton olmasın diye heyecanı hiç kaybetmemeye çalışıyoruz. O yuzden farklı şeyler deneme taraftarıyız. Sıradanlaşsa bence tadı tuzu kalmaz

1_bekarlıgımı bilemiyorum evliyken evet. 2_garibim yut dışında gelene kadar bu şekilde devam. 3_senede bir ay yanımda monotonlasma gibi bir durum olmadı 22 senelik evliyiz

SansursuzKadin
1 hatırlamıyorum
2 2 kere tek yapmıştık 🔥😋😁
3 bazen bebekten dolayı oda
Gece meşgulsün o yüzden görmedim postu 😋🔥🔥😁

SansursuzKadin

1. Hiç olmadı galiba hatırlamıyorum
  2. Yapmayız hiç eşim öyle bir ortamda değil
  3. Hayır hiç monoton değil 🙏😬 öyle hissettiğimiz anda bür şeyleri değiştiririz

SansursuzKadin

SansursuzKadin 1 İlk kez ne zaman rüyalandın?

8 yıl önce falan sanırım yaş 20 😄

SansursuzKadin 2 Partnerinle düzenli olarak sexting yapar misin?

Hayır 5 saat falan ayrıyız sadece onda da ikimiz de fazlasıyla meşgulüz 😄

SansursuzKadin 3 Sence partnerinle yaptığın seks monoton mu? Birşeyler hep aynı gidiyor gibi hissediyor musun?

Bazen monotonluga doğru gidiyor o ara biraz değişikliğe gidiyoruz 😄 mesela en son pozisyon değiştirdik. Ondan önce monotonluk yoluna girince ilişki esnasında konuşmaya başladık. Ondan önce de ilişkiyi yatak dışında yerlerde başlatıp yatağa geçerek değişiklik yaşamıştık 😄😄 tabi bunları konuşarak yapmıyoruz kendiliğinden gelişiyor.

SansursuzKadin yooo öyle şeylerimiz yoktur yani pek çok insanın bulunduğu bir alanda çalışıyor ve bir kaza sonucu birileri görsün istemem 😂 o yüzden seni özledim çabuk eve gel dışında mesajlaşmayı sevmiyorum 😂

SansursuzKadin
1) 15 yaşımda falan,
2) evli olmamıza rağmen hala gündüzleri o işteyken çıldırtırım telefonda 🥳
3) yok, bazen yorgunluktan 3 4 gün olmadığı oluyor ama olduğu zamanlarda monoton hissetmiyorum çok şükür, yeniliklere hep açığız ikimizde 😇🥰

SansursuzKadin

1. Rüyalanma şeklinde olmadı
  2. Cinsel içerikli yazışmayız başlarda bir iki benim teşebbüsün oldu. Beklediğim reaksiyonu almayınca bıraktım. Benim kocam biraz farklı üretim sanki🤷🏻‍♀️
  3. Doğumdan sonra hissettim. Konuşarak aştık 😁

1.) Hatırlamıyorum
2.) Bir kere annemlere gezmeye gitmiştim eşim cok özledim demişti yapmıştık bekarken yapmadık ama heyecanlıymış yani
3.) Bazen monotonluk hissediyorum sonra bir şekilde renkleniyor ya eşim bir değisiklik yapıyor ya ben

SansursuzKadin 1. Hiç hatırlamıyorum

1. Sevgiliyken bol bol yapardık fotoğraflı görüntülü 😋😋
    3 evet çok monoton aşırı aşırı monoton