İçe boşalma
Mtlukadn 😂😂 hamile kalmasın diye değil içinden tamamen düşsün diye alternatif tıp yöntemlerinden biri modern tıpın bizzat içinde olan biri olarak söylüyorum modern tıp kısır döngüdür sentetik hormon yüklemesi kanser ve iç hastalık oranını artırmıştır uyguladığım hiç bir yöntem ve öneri sizi ilgilendirmez çünkü soruyu siz sormadığınız için dert etmeyiniz
Melisaaa32_ sağol bacım en merak etitiğim soruyu sormussn daha dün gece düşünmüştüm bunu 😂
İcine boşaldığında bizden akıntı gibi bişey mi geliyo kızlar bilmiyorum o yüzden soruyorum affedersiniz
2zlerim arkadaşım hizli spermler 5 dakikada döllenmenin gerçekleştiği yer olan tüplere ulaşır bunu istediğin doktora sorabilirsin senin bahsettigin gibi uzun bir süre gerektirse kimse kazara hamile kalmazdı insanlar içe bosalma olup anında ayağa kalkıyor yine de hamile kalabiliyor çünkü sperm bosaldigi anda rahim içindeki sıvının sayesinde hızlıca döllenme olan yere yani tüplere doğru hareket ediyor ben hemşireyim yardımcı üreme tekniklerinde de çalıştım bana bilgi vermene hic gerek yok bizim nerdeyse hergun uzman doktorlarla konuştuğumuz konular bunlar. Su an 7 kere zıplamaktan yok lahanadan filan medet uman biriyle bunu konusuyor olmam bile çok anlamsiz
Mtlukadn aynen ben bi kereden kaldım malesef demiyorum iyi ki olmuş miniğim isteyerek olmuştu sonra korunduk geri kovitten sebeb hemen banyo yaptım zıpladım içimde kalmasın saçma ama yaptım ama gebe kaldım o yüzden haklısınız valla hemen oluyor
2minikmucize aynen öyle tabi bu olay sperm hızına da bağlı olarak herkeste farklılık gösterir ama genel olarak birkaç dakika içinde sperm rahim içine girer ve tüplere doğru ilerlemeye baslar rahim içine girdikten sonra atlasam da zıplasak da yapacak birşey yok
Mtlukadn valla iyiki olmuşlar ya hiç olmasa Allah kimseyi evlatsız bırakmadın evlatlarımıza güzel ömürler nasip etsin
Mtlukadn lahana dalga amaçlı yazıldı tek bilgi sende var zaten spermin içinden akması için geriye doğru zıpla dedim postu okudun mu sen biz bilmiyoduk kazayla hamile kalındığını ya kadın korunuyo içine akan spermden rahatsız anlamsızsa cevap vermiycektin bana. konumunda yazımında muhattabı sen değilsin bu bir. Tek hemşire sen değilsin bende hemşireyim bu iki. Senin o saydığın teknik bilgi bendede var buda üç . Alternatif tıbbın istediğim uygulamasını yaparım seni zerre ilgilendirmez çünkü yazdıklarımdan zerre muhattap değilsin