Ya sizde de oluyor mu eşim içime noşalınca ertesi akşama kadar içimden bişeyler akıyor ki hemen kalkar tuvalete oturur ıkınırım çıksın diye nefret ediyorum vajinamın ıslak olmasından ne bu çeşmemi BÖyle akıyorda akıyorda nefret ediyorum ama öyle de güzel olmuyor içine boşalayım diyor sevmiyorum ya hep iç çamaşırım ıslanıyor akıntı gibi of ne yapacam ben 😩

Bende merak ediyorum acaba tekrar dan gusül almak gerekiyor mu bu durumda bilenler yazabilir mi beni de rahatsız ediyor sürekli birşeylerin akması

Kevser99 gusülden sonra gelen sprem gusül gerektirmiyor diye bir çok yerde duydum tabi istemeden kendi kendine akan spremden bahsediyorum gusül gerektirmiyor ama emin olmak için araştırabilirsiniz yinede

Kevser99 Erkekler cinsel ilişki sonrası yeterince yürümeden, idrarını yapmadan yıkansa ve sonrasında sperm gelmeye devam etse tekrar abdest alması gerekir. Bunları yapmasına rağmen yıkandıktan sonra gelen meni şehvetten dolayı olmadığı için gusül gerektirmez. O sebeple eşleriniz ilişki sonrası bir yarım saat bir saat bekleyip öyle duş alabilirler.

Kadınlarda böyle spermi akıtma tamamını boşaltma gibi bir olay olmadığı için, ilişki sonrasında yıkansa ve yıkandıktan sonra eşinin spermi yada akıntı gelmeye devam ederse tekrar gusül abdesti alınmasına gerek yoktur. Çünkü bu şehevi değildir.

Melisaaa32_ Bende peçete koyuyorum akarsa atıyorum direk. Gece yaptıysak sabah kalktığımda akar sonrada gelmiyor aslında

Melisaaa32_ içinize boşalmadın ben doğum kontrol hapı kullanıyorum eşim rahatsız olduğum için geri çekiyo kusmam geliyor içe boşaldığı zaman bide böyle sizin gibi oluyorum tereddüt ediyor gusül konusunda

Melisaaa32_ Her halükar da hamilelik olur biraz bekleyip tamamen bittiginden emin olmak şart

Bosunadelirmedik evet canım eski yöntemlerden biri kadınlar hamile kalmamak için böyle yapıyolarmış sonrada bi kaç yöntem var onları uygulayıp hamile kalmıyolarmış eskiden doğum kontrol hapları yöntemlerimi vardı

Schwarz takıyorum takmasına ama oda ıslanıyor yani sırılsıklam oluyor nasıl bişey anlamadım gece boyunca alıyor dün ilişki oldu hala akıyor bu nedir yani anlamadım