Laledmrrr Kızlar ilişki sonrası kim giriyo ben cevaplayayım nedense hep ilk benim girmem lazımış gibi hissediyorum ilk hep ben girerim 😂
Eeeisit Laledmrrr açıkcası önceden sabah girerdim duşa bebeğimi emzirdiğim dönemde koşarak duşa gidiyordum sonra emmeyi bıraktı ama bende de hemen duşa girmeyi alışkanlık olarak bıraktı
Elif367elif Laledmrrr ilk önce beraber gireriz orda da biraz devam ettiririz sonra eşim çıkar ben kalırım bebekten dolayı uyanırda emzirmem gerekir diye 😂
[silindi] bebekten dolayı ben girerim aglıdıgında emmmek istiyo 😁😁eskidende beraber girerdikk saatlerce çıkmazdık 🙈simdi abdest al su dök hopp koooş giyin😂😂
Kirpapatyasii [silindi] pek beraber duş almayiz nedense . Ama ilk ben giderim çocuk emzirdigim için genelde
lkmelms Laledmrrr biz çoğu zaman beraber gireriz ama bazen eşim direkt sigara falan içmek istiyor o yüzden ben giriyorum önce 🥰
prensesannesi27 Laledmrrr esım giriyo cabuk cıkyo cocukla ılgılenyo bazende bn gıryorm sacım uzun anca yıkanıyırm 😄
elifedaZorlu Biz de daha çoluk çocuk olmadığı için ikimiz giriyoruzz yarım saat orda sürdürüp o çıkıyor ben kalıyorum