Ayse20 Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz evde yapabileceğim süpriz öneri istiyorum dışarı yemeğe çıkamıyoruz kızım 9 da yatıyor evde yapılacak öneri istiyorum
Elmaliturta Ayse20 Güzel bir masa ve pasta yapabilirsiniz. Ben bu sene öyle düşünüyorum. Dışarı çıkarmıyız bilmemde pasta yapıcam her şekilde😊
Brvnonk Benim de Kasım da az kaldı dışarı gideriz diye düşünüyorum bebeğimi uyutup kaynanama yada anneme bırakırım die düşünüyorum bilmiyorm o zmna kadar nolur bidde postu acmisken hediye nalsak ya😅
Amannebileyim Brvnonk Bu ayın sonunda da bizim evlilik yoldönümümüz var ben hediyeyi şimdiden aldım çiçeksepetinden kemer cüzdan tesbih çakmak kalem ve anahtarlık seti buldum isim yazdırabiliyorsunuz üzerine gayet uygun fiyata aldım ve çok ya kaliteli duruyor
[silindi] Brvnonk migrosta bt kulaklıklar var suan indirim de 150tl ben onu aldım 😂😂saglamda cıktı .23 ü yıl dönümü o zamana kadar kullancm sonra vercem 😂bak istersen sende ♥️
[silindi] Amannebileyim kanka alma hic ben aldım acayıp kalıtesız resımde öyle gösterıyolar .tesbihi bile naylon tesbıhten
Brvnonk [silindi] Benimkinin var da öyle şeylerle pek ikgilenmio bide başka bişi bakmam lazm cok karraeiz kalıyorum hediye konuşun da
Amannebileyim [silindi] Ben de aldım pazar günü elime ulaştı gayet kaliteliydi eşim de baya beğendi size öyle denk gelmiştir belki veya satıcı farklıdır