Bayanminnak12 Smilingsun aynen bende öyle yaptim benim kaypak daha beni tehdit ediyor gidersem gelmem diye git cehenneme kadar
Mavikelebek Kizlar hepinize tesekkur ederim kaybetme korkusunu hissettirdim ona agladi agladi baya agladi gitme sensiz yasayamam dedi bundan sonra eger bir lafini iki edersem ne yaparsan hakederim dedi telefonunu kirdi benmkini kirdi bana istedgim telefonu aldi ve o telefon kullanmayacakmis hersey telefon yuzunden olmus ben yelkenleri hala suya indirmedim ona belirli bir zamn verdim herseyi bana bu zamn icinde unutturmasi icin cok cabaliyo ama ben yuz vermiyorum suan durum boyle sizi bilhilendirmek `istedim Lavinia_ Schwarz Littlepanda Tecrubekonusuyor KirmiziOjeli Bayanminnak12 Zoya Arasemir11 Smilingsun Rouge deleted13 2minikmucize SansursuzKadin mavisu12 Yaman ketenprenses Anne123 Ceren1234 GeceninKralicesi Cikolatali-waffle Brvnonk Mirinda Birkadin Peride_kusu 2minikmucize .
KirmiziOjeli Mavikelebek al biletini sessiz sedasız ailenin yanına git lütfen bebeği bahane etme ailen arkandaysa gururunu ayaklar altına alma çek git
Bayanminnak12 Smilingsun he he sen kimsin be 1 çocuğum var 10 tane olsa bile kabul etmem bunu sk.rt. gtsn kimse vazgeçilmez değil
Rouge Mavikelebek off cok üzgünüm ama neyse ya ben bisey demicem bu sefer demicem .eşin zaten resmen acıkca duygularını düşüncelerini söylemiş. işletme falan hikaye .zaten sonradan insanlar yasadıklarını unutmuyor diye de kabul etmiş .bosardım gerçekten ..
deleted13 Mavikelebek Gitsin eski sevgilisine desin diye döktürmüş.Belki kız ulaşırda aşkları depreşir.Ne karaktersiz insanlar var ya…
Mavikelebek 2minikmucize Rouge kizimida o agladigim uzuldigum sutle emzirdigim icin uykusunda hep agliyor bugun
2minikmucize Mavikelebek o zaman engel koysun biraz mesafe koyun bence bu ne genişliktir çok saçma bir savunma
Rouge Mavikelebek yaa canımmm kıyamam ya sen neden kendini bu kadar üzüyosun .cok özür dilerim ama karaktersiz biri için ..bebegine yazık lütfen yapma böyle yansıtma ona . Eşin madem ki bu kadar sevmiş hala aklında ne diye evlenmiş böyle birine degmez degmez
2minikmucize Mavikelebek ya çok üzücü bir durum ama lütfen çocuklarımıza yansıtmayalım kendi pisliğinde boğulsun aldatan Kişiler ben anlamıyorum neden ya sevmiyorsan evlenme
mavisu12 Mavikelebek karınız masada kilot görse yalanlayın diyen tipler bunlar kardeşim inanma . Bedel ödet kafası yerine gelsin !
Yaman Mavikelebek isletilildigini düşünen insan onları mi yazar ne saçma bir savunma ben böyle bir konusmayı görmüş olsam o evi ona dar eder kapı dışarı da atardım canım üzüldüm çok senin durumuna 😔
Mavikelebek Rouge cok zor bir durumun icindeyim kendimi tam olarak tarif edemiyorum kelimeleri bile nasil telefuz edecegimi bilmiyorum belki cok yanlis cumleler kuruyorum ama kusira bakmayin cunku aklim karmakarisik😑😑😑