Sedaa Adsizbayan bende genelde fazla yorum yapmam, ama bir posta yorum yapiyorsam diğer yorumlari hic okumam(üşenirim) direk kendi düşüncemi yazarım. Eger 3-5 yorum varsa okurum hepsini ama 5 ten fazla yorum yapilmişsa okumam. 🤷🏻♀️
Adsizbayan Sedaa ah canm kusura bakma genel girip yanlış bı konuşma yapmışım öyle ima etmek istemedim inan yanlış anlasilmisim 🌸
Esmerimmm Sedaa Şuan yazmak istediklerimi yazmışsın dur koplaya yapıştır yapayım 🤣🤣🤣posttun hakkını vermek lazım🤣🤣
Adsizbayan Nietzsche Hah evet evet canım geçen sen de uyarmıştın bide demek istediğim iki kişi yukseldiyse o da direkt hemen aynılarını yazıyor yahu kardeşim insan önce kendine uygulayabilmeli
Rouge Adsizbayan ben olsam bu postu ve yorumları okuduktan sonra kendimi bilirdim anlardım ve dikkat ederdim acıkcası.. eminim kendi oldugunu bilicek ama dikkat eder mi orası ona kalmıs
Adsizbayan Rouge ya evet bide farkında mısın kimse yazdığı şeye cevap bile vermiyor aslında herkes biliyor ne yaptığını yada yaomaya çalıştığını
Rouge Dolunayy nasılll anlamadın iyi düsün . benim ve adsızbayanın söylediği kişi farklı olabilir ama bence sende biliyosun kim olduğunu. yaa adsızbayanda aynı kişiden bahsediyodur şimdi emin oldum yazarken😂😂
Dolunayy Miskin Ahh caağnım çok teşekkürler 😂 ama ben pek yorumlara bakmam dikkatimi çekenleri düşünce yapısı banada uyuyorsa beğeniyorum ama onun dışında dikkatimi çekmedi özel olarak bir şahısın aynı yorumları yaptığı😅
Rouge Sedaa benim söyledigim kişiyi elbet goruyosundır ama okumuyosan sey etmezsin. böyle postalarını gormus ve unutmamıs olman lazım .kendisi postlarda hic mutlu olmadıgını söylemişti .cogu zaman yorumlarda da kendi yapmadıgı tavsiyeleri veriyor. eşide onun anlattıgı kadarıyla cook ilgisiz ve sevgisiz ama yorumlarda ask bocekleri .daha ne kadar anlatam anlamıs olman gerek😂😂
Rouge Adsizbayan evet hepimiz biliyoruz seferber olduk onunla zamanında. o yüzden kimse bisey demiyor .ben cok kendimi tuttuğumu bilirim😂
Sedaa Adsizbayan ya bazen yorumlari okuyorum ama sadece yazilanlari okuyorum. Kimin yazdığına pek dikkat etmem. 🙃
Dolunayy Rouge Buldum şimdi arkadaşın yorumlarına bakarak 😂 aynı kişiden mi bahsediyorsunuz peki . Gerçekten çok benzer yorum yapmış, etiket yapmadan yorum yapınca ,okuduğu anlaşılıyor aslında 😂
Adsizbayan incilikaftan yok öyle demek istemedim arkadaşın ne yaptığı bariz belli hani kendi özel hayatında önerilerde bulunan herkese sitem etmişti ama postlarda iki veya bir kişi ne yazdıysa aynı şekilde tepki cümleleri kurarak cevap veriyor gına geldi yani
Adsizbayan Rouge Hah evet evet bide millete tepki yağdırıyor görüyor iki kişi tepki gösterdiyse eğer gaza geliyor
Sedaa Rouge aklımda 2 kişi belirdi sanki 😂 ya dedigim gibi ben yorumlari fazla okumam. Ama okuyorsam da kimin yazdigina pek dikkat etmem 🤷🏻♀️😂