Rouge Miskin sjajsjsjsj gerçekten ya etiket yapmaktan daha beter ettim sanırım dur şimdi vicdan azabı çekmiyim
Rouge Adsizbayan evet hepimiz biliyoruz seferber olduk onunla zamanında. o yüzden kimse bisey demiyor .ben cok kendimi tuttuğumu bilirim😂
Adsizbayan Rouge ya evet okadar öneriler şeyler havada uçuştu kadın tersledi herkesi bide sanki kouleyen sizmissiniz gibi sitem etti yani orda da baktım herkes yazıyor öneriyor ben bişey demedim ama diyen öneren arkadaşlara da üzüldüm işte böyle dmeek istedim de mahvetmisim postu 😁
Adsizbayan Rouge Hah evet evet bide millete tepki yağdırıyor görüyor iki kişi tepki gösterdiyse eğer gaza geliyor
Rouge Adsizbayan ayneennn cogu cümleleri de alıyor ..cok haklı bir post acmıssın ellerin dert gormesin
Adsizbayan incilikaftan est. Canım ben yanlış bı şekilde ifade ettigimin farkındayım umarım kimse alınmaz
Sedaa Rouge aklımda 2 kişi belirdi sanki 😂 ya dedigim gibi ben yorumlari fazla okumam. Ama okuyorsam da kimin yazdigina pek dikkat etmem 🤷🏻♀️😂
Dolunayy Miskin Ahh caağnım çok teşekkürler 😂 ama ben pek yorumlara bakmam dikkatimi çekenleri düşünce yapısı banada uyuyorsa beğeniyorum ama onun dışında dikkatimi çekmedi özel olarak bir şahısın aynı yorumları yaptığı😅
Rouge bitterdelisi24 çiçegim senin bilmen lazım ya yukardaki ip uçlarına bak sanki senin ona yorumunu hatırlıyor gibiyim yanılıyor karıştırıyor da olabilirim
Rouge Adsizbayan ya sen güzel söyledin post mahvolmadı bencebirde kisiyi belli etmemek için yazdın. basta sey ettim ama anladım . o da gorur diye düşünüyorum hatta kızabilir bile bana ama yararı olsun da isterse kızsın😂
Sedaa Rouge kız benim internetim az diye fazla giremiyorum peride ye. Girdigimde yeni post açılmişsa yorum yapip çıkıyorum hemen. Yada cocuklarla ilgilenmekten fazla dikkat etmiyorum kimin yazdigini 😂 ama dur hırslandim ,bulucam şimdi kimmis o 😂
bitterdelisi24 Rouge resmen kafam durdu hıc bi ipucucnu anlamıorm :) kim ya :) ozelden yazsan canım benim hadi kuzucum 🌹🌹🌹🤣 nütfen 🥺🥺🥺
Dolunayy Rouge Buldum şimdi arkadaşın yorumlarına bakarak 😂 aynı kişiden mi bahsediyorsunuz peki . Gerçekten çok benzer yorum yapmış, etiket yapmadan yorum yapınca ,okuduğu anlaşılıyor aslında 😂
Adsizbayan Dolunayy benzeri de geçtim sevgili @Rouge nin dediği gibi yorumlarda sözde çok iyi herşeyi millete neler yazıyor ama kendi açıkça burda neler demişti insan unutmamalı ya bukadar cabuk