Adsizbayan Akrep evet evet muhtemelen 🤭 hepiniz de postlarinda yardımcı olmaya çalışıp sonra da aralarını siz acmissiniz da kocası dünya iyisiymis gibi bı duruma girmistiniz şimdi de herşeyi dört dörtlükmus gibi millete sallıyor ne çabuk unuttu yazdiklarini
Adsizbayan Rouge ahhahaha ya nasıl güldüm varya 😂😂😂😂 inşallah öyle yapar da bende açıkça söylerim cidden hoş değil
Esmerimmm Sedaa Bende öyleyim ya bakıyorum demek istediklerimi başkaları söylemiş beğeniyorum o kadar 😊
Adsizbayan Rouge Normalde ilk siralarda yer alır ama gelemedi arkadaş ya da okudu anladı dicem de sanmıyorum sürekli polemik yarattığı için burda da rüzgarını estirir bekleyelim bakalım
Esmerimmm Adsizbayan Yo yo kusura bakmadım da herkes kim olduğunu anlamış da bir ben anlamadım galiba🤨bulamazsam bütün geçmişini talan edecem 🤣🤣🤣
Rouge Adsizbayan bakıyım aktif olmus mu eger aktifse kesin gormustur😂 yeni aktif olmussa once yeni acılan cinsellik postlarına bakar sonra buralara geliyor😂 birde senin post başlıgın tam onu ceker😂 tepkisini bende asırı merak ediyorum eminim gorucek ya yazar yada anlar susar
Rouge Sedaa oh be 😂ama bundan sonra ona dikkat et ben bundan sonrasını cok merak ediyorum .bu posttan sonra nasıl devam edicek belkide bisey olmamıs gibi 😂😂
Esmerimmm Adsizbayan Çok şükür buldum 🤣🤣🤣Gece gece bütün yazdıklarını okudum iyi mi 🤣🤣etiket edeydiniz ya niye bu saatte milleti yoruyorsunuz zaten kadını yeterince ifşaladık burda🤭
Miskin Adsizbayan Ben aylar öncesinde eski hesabımdan beri olayları bilirim😂 Hatta bu yufka yürek bi ara pek nasihat ederdi ama artık pes etti 🤦🏻♀️😂
Adsizbayan Rouge hahaha ya evet ya hep cinsellik postlarinda kocasına ses edemeyen kadınların sesi oluyor 😂😂
Sedaa Rouge şuan aktif degil zaten. Görmemistir bunu ama görse kesin anlar , bence yorum yapmaz 😂 tüm yorumlari okur geçer 😂