Rouge Adsizbayan ya sen güzel söyledin post mahvolmadı bencebirde kisiyi belli etmemek için yazdın. basta sey ettim ama anladım . o da gorur diye düşünüyorum hatta kızabilir bile bana ama yararı olsun da isterse kızsın😂
Adsizbayan Rouge kizabilir valla birçok kişinin postuna sitem ederken iyiydi milletin de hakkına giriyor kendi yapamadigi şeyleri sert sert söylüyor herkese
bitterdelisi24 Rouge resmen kafam durdu hıc bi ipucucnu anlamıorm :) kim ya :) ozelden yazsan canım benim hadi kuzucum 🌹🌹🌹🤣 nütfen 🥺🥺🥺
Adsizbayan Dolunayy benzeri de geçtim sevgili @Rouge nin dediği gibi yorumlarda sözde çok iyi herşeyi millete neler yazıyor ama kendi açıkça burda neler demişti insan unutmamalı ya bukadar cabuk
Rouge Adsizbayan bencede oh be rahatladım tam bende artık yazıcak duruma geldim sen post actın inanki kalbimiz bir😂sadece saniyler gecti sen post actın💕
Esmerimmm Sedaa Şuan yazmak istediklerimi yazmışsın dur koplaya yapıştır yapayım 🤣🤣🤣posttun hakkını vermek lazım🤣🤣
Adsizbayan Esmerimmm kız ben aslında direkt belirtmek istemeyeyim derken genelleme yapmışım öyle değil o bahsettiğim şey 😁 kusura bakma olur mu
Sedaa Rouge kız benim internetim az diye fazla giremiyorum peride ye. Girdigimde yeni post açılmişsa yorum yapip çıkıyorum hemen. Yada cocuklarla ilgilenmekten fazla dikkat etmiyorum kimin yazdigini 😂 ama dur hırslandim ,bulucam şimdi kimmis o 😂
Adsizbayan Rouge e ama burası da fikir alışverişi yaptığımız bı platform diye millete atıp tutmanın bı manası yok ki 😁 bir olsun tabi 💜💜😊🌸🌸
Esmerimmm Sedaa Bende öyleyim ya bakıyorum demek istediklerimi başkaları söylemiş beğeniyorum o kadar 😊
Rouge Adsizbayan evet sallamasyon fikir alısverisi uygulaması degil. o degil de şimdi bu posta girip aynı biz gibi yorum yaparsa yine bilegimi keserim😂😂
Esmerimmm Adsizbayan Yo yo kusura bakmadım da herkes kim olduğunu anlamış da bir ben anlamadım galiba🤨bulamazsam bütün geçmişini talan edecem 🤣🤣🤣
Adsizbayan Akrep evet evet muhtemelen 🤭 hepiniz de postlarinda yardımcı olmaya çalışıp sonra da aralarını siz acmissiniz da kocası dünya iyisiymis gibi bı duruma girmistiniz şimdi de herşeyi dört dörtlükmus gibi millete sallıyor ne çabuk unuttu yazdiklarini
Adsizbayan Rouge ahhahaha ya nasıl güldüm varya 😂😂😂😂 inşallah öyle yapar da bende açıkça söylerim cidden hoş değil