Sedaa bitterdelisi24 benimde özellikle bir kaç kişinin yorumlari dikkatimi cekiyor. Özellikle girip o kişinin yaptiğı yorumlara bakmıyorum ama nerde o kişinin yorumunu görsem aynı ben diyorum. Aynı düşünce yapisina sahibim. Hatta o yorum yapmiş diye ben yorum yapmiyorum 😂😊🙃
deleted13 bitterdelisi24 İnci gibi sözlerin için teşekkür ederim,işin şakası bir yana kendi düşüncesi,duruşu olan insanlarla muhabbet başka ilerliyor farklı özelliklere sahip olup ortak paydada buluşabilmek çok güzel 🙃🌹
bitterdelisi24 Summer-love1 ciddimsin kıyamam kız 😘 hepımız değerliyiz hepımız özeliz unutma bunu asla ❤️
Miskin bitterdelisi24 Peki benim bu yorumu beğenip yazmayı unutup kafamın karışması🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂 Inan bende öyleyim bazı postlar midemi bulandırıyor açıkçası. Kimseyi hor gördüğümden değil de ne bilim vasat geliyor. Zaten belli başlı bikac kişi yoksa okumuyorum bile.
bitterdelisi24 Miskin farkettim onu :) unuttu yada begeni yeterlı dıye dusundunu düşündum :) kastettklerimde sende varsın cok iyi biliyorsun:) demek ıstedım o zaten. yorum yapıldında ciddiye alıncak ınsanlar yaptı zaman bi anlamı oluyo
bitterdelisi24 deleted13 dedi madam coco 🤣 cok güzel konustun yanlız :) kesınlıkle ortak fikirde bulusabilmek cok guzel bazen benım demek ıstedımı bırebır yazıyor yanı bazıları dusun :) benım yazmama bile gerek kalmıyo
Miskin bitterdelisi24 Aynennn öyle. İster istemez ciddiye alıyorum bende, diğer türlüsünü görünce pek umursamıyorum açıkçası. Bu arada sende o belli başlı kriter arasındasın sayın bitter😄💐💓