Ihs. Faydasini. Sizde görürsünüz Bu. Arada. Her. Defasinda. Taze yapiyorsunuz. Bir. Bardak. Klorsuz. Su bi. Bas. Sogan. 4 de. Bölüm. Kaynatip. Icebilceniz. Sicakliga geldinde. Icin. Sifa. Olsun🙏🏽🙏🏽

Deniz54

Honeyone bende 1 buçuk sene hamile kalamadım Sonra aktardan hamile kalmak için özel bi macun verdi eşime de sperm güçlendirici macun verdi onları kullanmaya başladıktan sonra 15 gün içinde hamile kaldığımı öğrendim çok şükür

Bende hamile kalmak isdiyorum bir kez hamile kaldım ve düşdü😪😔

Cok. Gecmis. Olsun. Canim. Rabbim. Ihs. Tez. Zamanda. Bi. Evlat. Nasip. Etsin. Sana. 🙏🏽🙏🏽

Ama. Sunu. Sakin. Unutma. Demek. Hamile. Kalabiliyorsun. Önlemini. Al. Bende. Hamile. Kaldim. 2. kez. Düsükle. Sonuclandi. Ve bende. Kanpirtilasmasi. Varmis. Sonradan. Ögrendim. Daha. Öncede. Zaten. 5. aylik. Bebegim. Karnimda. Ölmüstü. Rabbim. Birdaha. Yasatmasin. Ayni. Aciyi. Ltf. Tahlillerini. Yaptir önlemi. Al. Saglicakla. Kal

Sevgiercan gözün. Aydin. Olsun. Canim. Rabbim. Saglikli. Kucagina. Almayi. Nasip. Etsin. Evladini. Bizlere. Dua. Et. Hamilelerin. Duasi. Tuturmis🙏🏽😘

Deniz54 bende kan azlı ve folik asit azlı çıkdı😔Ya insan çok üzülüyor detaylı yoklanıcam. inşAllah sanada tez zamanda evlat nasip eder. Rabbim her bir kulunu anne olmayı kısmet etsin🙏🙏

Sayqa canim. Kontrollerini. Aksatma. Ihs. Saglikli. Bir. Hamilelik. Gecirirsin. Rabbim. Yar ve yardimcin. Olsun. Ihs 🙏🏽🙏🏽

Sevgiercan oo. Mahşallah. Ozaman ne. MutLu. Sana. Canım. Darısı. Diyer. Arkadaşların. Ve. Benim. Başıma. İhş. Oglusunla. Bir. Ömür. Saglıklı. MutLu. Olun. İhş🙏🏽🙏🏽😗

3 yıl sonra

Deniz54 merhaba soğan kürünü ve testere sişli aslan peçemini nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz rica etsem. ben ibrahim saracı dinledim ama her seferinde de farklı rakamlar söyledi:) siz sonuç aldıysanız birde sizden dinlemek iserim.

Honeyone Doktora göründünüz mü canım ilk önce bi bi doktora görünün sonra burdaki denilen şeyleri yaparsınız doktor da faydalı gelecektir

2 yıl sonra

Deniz54 paylasimi okuyup bana yardımcı olursanız sevinirim 😔