Olivetti lale123 bir tık sonrası ilişkiye girmek işte .. önce bi bakmış mal güzel mi diye .. fırsatını bulduğu ilk anda yapıştıracak . Boşasın hemen
Nietzsche Olivetti aynen kadın kocasını o evreye geçmeden yakaladığı için ilişki boyutuna geçememişler ,adamda bunu kullanmış bahane etmiş işte.
lale123 Olivetti bunu deyince uzak durmak için dua ettim duam kabul oldu gördün diyormuş akladı kendini kendince
lale123 KirmiziOjeli aynısını demiş kocasına akşam o da o başka demiş.kadın olduğumdan demi demiş evet demiş.yok bişey inan diyormuş boşan dicem dilim varmıyor sonu belli ama kabullenmek çok zor.Kadında 20küsür yaş büyük kuzenimden koca kadın evli barklı çocuklu ya
Birkadin lale123 ne yapacağı belli ya aldattığı için s.tr edecek bunu yapamıyorum derse de ses etmecek boşuna huzurunu bozmayacak öyle karakteri bozuk biri ile ne kadar huzurlu yaşarsa artık
lale123 DipsizKuyu0 adam diyormuş aldatmadım aldatmam bunun için dua ettim zinaya düşmeyim diye sen gördün fotoları o yüzden seviniyorum o yola girmedim diye.Dedim çoktan girmiş aslında bu da bi adım değil mi ya yazık nasıl ağlıyor kız
KirmiziOjeli lale123 bu açıklamaya inanmadınız dimi ? Susar affederse adam bundan yüz bulup nasılsa affediyor diye ileri seviyeye taşıyacak işi. Aksini hiç görmedim. Baştan yollayacak evden şut
lale123 Nietzsche böyle demiş kocasına ama adam zaten konuşma kesilmişti epeydir çok az konuştuk demiş.fotolar sana ait değil gibi deyince kadın iletişimi kesmiş.
SansursuzKadin Nietzsche aynisini kadin yapsaydi bakalim napardi acaba,kuzenine soyle yol yakinkenn boşansin.
lale123 KirmiziOjeli kuzenim kadının numarasını bulmuş arıcam demiş kocası yapma olay büyür diyormuş.Içim nasıl soğuyacak abla dedi bende ara dedim ama yanlış mı yaptım acaba
Ompatii lale123 dışardan konuşmak kolayda işte ama ben yinede empati yapayım ben olsam ortalığı bile yıkmam direk boşanırım ne benim yüzümü nede bebeğinin yüzünü göremez mahkeme kararı falan dışında o kadına gelince benim babam da aynı hataya düştü hemde birlikte yaşadılar annemde kabul etti şimdi iyiler ama babamın içindeki o kadının sevgisini her zaman hissettik ve buda en çok annemle bize zarar verdi ve annemin boşanmasını ben o kadar çok istedimki o kadın benim elime geçseydi bi saniye düşünmeden parçalardım bizim evimizi parçaladığı gibi kocasına sadık olsaydı çocuklarını düşünseydi böyle bişey yapmazdı ne diyebilirimki diycek bişeyim yok ama en çok zarar gören annem olduk biz olduk ekmeğe yağ sürüp sadece okula gittik çok zor zamanlarımız oldu tam ferahladık darlık gitti şükür babam geldi hazır yapılmış evin içine oturdu ama yinede biz hepimiz babamızı çok severiz ama bi yerdede yaralı kaldık hepimiz😢
lale123 KirmiziOjeli bende aynı düşüncedeyim ama işte bakıyorum ağlıyor dedim sonunda affedeceksen bile öyle bir ders ver ki birdaha aklından geçirmesin diye
Nietzsche lale123 kadın kesmese adam her haltı yerdi bence. Aldattı dememiz için daha napması gerekiyor ki. Kadın bunu affederse ,adamda demekki bu mesajlaşma boyutu sorun olmuyor deyip olayına devam edebilir. Sonrası da malum zaten
KirmiziOjeli lale123 ağlaması gayet normal kim olsa üzülür. Şimdi bi kaç gün ağlar biter, ileride yeniden yeniden aldatılınca bu sefer ne olacak ? Gözü bi kere dışarıya kayan bir daha iflah olmaz, hele basılıp affedilen insan hiç olmaz
lale123 Nietzsche ailesinin yanına gitmek istemiş kız.Kocası çocuğu vermem diyormuş.Düşünmeye ihtiyacım var deyincede ben biliyorum düşünüp napcağını çocuğu göndermem diyormuş daha bebek ya nasıl bırakcak şimdi off kafam nasıl oldu ben bile uyuyamadım kuzenim ne halde kim bilir
lale123 KirmiziOjeli bencede ya ben olsam boşanırdım dedim ama dışardan söylemek kolay sen bilceksin dedim.Adam ben rahatım bişey yapmadım diyormuş pişmiş pişmiş işte
Nietzsche lale123 hiçbir şey yapamaz bir gün onda kalır diğer gün davasını açsın polislerle gelir alır çocuğu
KirmiziOjeli lale123 pişkin bide ay allahım. Çocuğu falan alamaz, adam işe gittiği gibi ya eşyalarını kapıya koysun kapıyı kitlesin ya da ailesinin evine gitsin
lale123 KirmiziOjeli aslında doğru ya niye evi terkedicek ki o defolsun gitsin valla insan üzüntüden düşünemiyor bende bişey diyemedim çok git ailenin yanına bi dedim o kadar
Esmerimmm lale123 Anne yüz kızartıcı bir suç işlememişse bebek annede kalır emen bir bebek birde anneye muhtaç ah bu erkeklerin çoçuğu vermem bahanesiyle kadınları korkutup susturması
KirmiziOjeli lale123 aynen çilingir çağırsın kilidide değişsin giremesin eve, eşyalarıda atsın apartmana. Çocuğu asla alamaz fahişe bile olsa vermiyorlar babaya
lale123 Esmerimmm çocuk kalsın madem nasıl bakcaksın demiş bakarım ben diyormuş bebek daha bana bağlı demiş olsun ben bakarım çocuğuma diyormuş çıldırmamak elde değil Allahım ya