Zeusunherasi Kızlaaar bir bakin hele. Bizim bir yatagimiz var başlıktan anlasilacagi üzere ses çıkarıyor. Bana sağlam dayanıklı bir yatak önerin. Bambi nasıl mesela? Ya da işbir vs vs vs… hayır bisey de yapmioz, yapsak bu kadar içime oturmaz 🤣
Akrep Zeusunherasi Benim yatağım ikea bazasız ama altında çekmeceleri olduğu için baza işlevini görüyor. Ayrıca ses vs de çıkmıyor. Görüntü olarakta şık gözüküyor 🐾 Ben bu sesin bazaya bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşımın bazasının kenarı çıktığı için aşırı ses yapmaya başladı yatak. Yataktan kalktığı an bebeği uyanıyordu
SuPerisi0 Zeusunherasi istikbal 3bucuk yildir cok iyi sesi yok soluğu yok😁cok seviyorum.. insanı dinlendiriyor yataga yatinca komple seni sariyor gibi yatak♥️♥️
2zlerim Zeusunherasi bambide çok iyi idaşta ikisini de kullandım hiç ses sorunu yaşamadım ki benim eşim sporcudur
Zeusunherasi Survivor12 aynı dertleri çekioz. @SansursuzKadin @Olivetti @bittercikolata başka var mıydı?? bu hatunların yatakları sağlam mi bir soram🤣🤣🤣
hazanmevsimi24 Survivor12 instagramda cbb var cok biliuoruz biz kadın sabah yataklari tanitmişti bAyilmişti herkez profilinde vardi bi incele istersen
bittercikolata Zeusunherasi Hahahha bizimki mondiden yatak sağlam da başlık için aynısını soyleyemiycem dediğin gibi gacur gucur bir de sallanıyor 😂😂😂
Zeusunherasi Akrep hah işte o benim. Sağa dönsem oğlum kıpırdıyor hemen. Olmadi bazaya da bakarım. Onun markasını bile bilmiyorum iyisinden olsun dedik çok iyi vermişler 🙄🙄🙄
Flowersparadise Akrep ay aynı durum ve evet bazadan bende bı ara altına biseyleei fazla koydum sanırım kapattım bir de kapansın diye üstüne oturdum 😂 o günden beri koyduğum taraf gacir gucur oraya kocamı yatiriyorum bebek uyanmasin diye 😂😂
Zeusunherasi Gulis oooo parası da güzelmiş ama omurlukse değer yani. Ben de reklamlarda gördüm merak ettim açıkçası
Akrep Zeusunherasi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/Hf1Fuwt.png] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/chMKyRj.png] Yatağıda ikea matrand beyaz çift kişilik onu yazınca direk bulursunuz.
Gulis Zaten bütün vücut yorgunluğunu aksam yatarak atıyor insan . O yuzden iyisinden alalım dediler gerrcekten de yatakları çok guzel rahat ses çıkarmayan türden