bittercikolata SansursuzKadin 1- ilginç bi yer olmadi 🤣 2- 7/24 her zaman her yerde 3- Hic düşünmedim 🤣🤣
incilikaftan SansursuzKadin 1 durum stabil hep 😂 2 Gez göz arpacık 😂😝 3 Böyle bir velinimet verilseydi o an sexi kenara çekip, şu tacizcileri s*kerdim. Net ⚔️
Panda SansursuzKadin 1)İlginç bi yerde yapmadım😁 2)Ateşli,tutkulu birazda sert🙃 3)Direk sokardım ,nasıl zevk aldığını merak etmişimdir hep😂
Solitude SansursuzKadin Neyin kafasını yaşıyordum acaba 😂 ergenlik mi diyelim çocukluk mu neyse işte. Sevgilim istemişti iddia gibi bişeydi 😂😂😂 fotoğraf da atmıştım
Yenianey SansursuzKadin 1. Yapmadım 2. Arada sırada aklımıza gelirse monoton 3.hic bir şey yapmam benim s.kim kıymetli olurdu eşime saklardım 🤣🤣🤣🤣
Pembetilki SansursuzKadin 1- iş yeri 🙈 2- aç, susuz, doymak bilmeyen 😄 3- çalışıyo mu- nasıl çalışıyo diye denemeler yaparım 😄😄
leyloshumos 1.) Valla bekarken odamdan başka seceneğim yoktu 😃😃 2.) Heyecan,aşk ve zevk 🤩 3.) Ilk bu penisle tecavuzculeri bir guzel biplerim
Ozge49595 SansursuzKadin 1hic yapmadım mast yapmadım 2ona diyecek bisey bulamadım 🤔🤣 3karilara cökerdim cok merak ediyorum nasi bi duygu merak ediyorum