Ayse34b Kızlarr kocamın telefonu kırılmştıı kaçgündür yoktu.Bugün yenisi aldı akşamda beri hiç bırakmadı üstelik ben bugün regl banyomu yapacam ve cok moralim bozukk ya.Napsam acaba yapmasammı.Yüzüme bakmıyoo ne hayellerim vardı oysa😔
Busrakrsnf Ayse34b Sen git yanaş bence ☺️ Moralini bozacak birşey yok canım sonra dersin keşke deme 😌
Bal_kizin_annesi Ayse34b niye yapmayacaksınız yapın süslenip kokunuzu sürün yatın. Heves etmis yeni oldugu icin. Elbet bakar siz takmayın suslenin girin yatağa
Heyyavrumhey Ayse34b yeni ya çok hevesli oluyorlar çözmeye çalışıyorlar falan. Siz bi gidin sırnaşın yaramazlıklar yapın bakın telefonu görüyo mu gözü 😎
SansursuzKadin ilk telefon aldigi gun herkes öyle degilmi kurcalar durur yani yarin sevişirsiniz nolcak
Ayse34b SansursuzKadin öle deme kız sabahtan beri hayalini kuryodum😀eşimde mesaj attı akşam lar olsada gelsem dye ama telefon gelince beni unuttu
Ayse34b @“KirmiziOjeli”#p288749dedi biraz önce yapmıcanmı banyo diye yarın bitcek dedim😀o uyuyunca yaparım artık moral kalmadı
Lavinia_ Ayse34b ay kendimi gördüm 😂 ilk telefon aldığım gün dünya ile bağlantımı kesiyorum 😂 en son eşim telefonu alıyor elim den…. Sizde suslenin telefonu alın elinden…. Elin den tutub yatak odasına götürün
Esmerkiz Ayse34b bir ara internette telefonla ilgili bi video paylaşılmıştı kurcalıyorda kurcalıyor diyordu o hesap burak kurcalasın kız🤣🤣🤣🤣