Bilen bilir eşim hala gelmedi ben çalışmıyorum nasıl geçinecem ne yapacam 😔😔😔
Of of artık nefes alamıyor buğuluyorum
Summer-love1 en son denizliye gitti diyordun heralde. Daha gelmedi mi,
Sedaa yok daha gelmedi😔
Summer-love1 kaç gün oldu kız. Hic arayıp sormuyor mu
Sedaa bi yirmi gün oldu yok arada msj atıyor o kadar
Summer-love1 20 gün 😑 ve sadece msj mi atıyor. Hic konuşmuyormusunuz. Ben bu işten kıllandim valla. Dükkani satıp ordan başka bi dükkan mi açtı acaba
Sedaa vala artık o Allah’ına kalmış bir iki kere aradı
Summer-love1 aileniz ne diyor peki bu duruma
- Düzenlendi
Summer-love1 valla canım Allah sabır versin diğer postunuda okumuştum. Ama net bi cevap okumadım sizden hiç. Eşin bir anda mı ortadan kayboldu yani nerden nasıl gitti niye gitti mesaj atıyorsa siz ne diyorsunuz, sizin aileniz nerde eşinin ailesi nerde ay kusura bakmayın üzüldüm sizin için
@Hayirlisibegulum Hayirlisibegulum"#p288865 bir andan gitti ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz
Summer-love1 aranız nasıldı sattı dediğiniz dükkan oturduğunuz şehirde mi . Ailenizin yanına gidin eşinizin aileside maddi giderlerinizi karşılasın ya da evinizde kalın o şekilde size maddi destek versinler. Sonuçta bırakıp giden onların oğulları size ve torunlarına sahip çıkmaları lazım
Hayirlisibegulum aramız normaldı dükkan da ayni bizim şehirdeydi kimse yardım etmiyor 😔
Summer-love1 nasıl durabiliyorsun ya kalk git Denizli’ye ara eşini. Cep telefonuyla iletişim kuramıyor musun. Kendi ailene git
Hayirlisibegulum ben Denizli’nin neresin de eşim bulayım sence küçük bir yerim iki küçük çoçukla aileme gitmem çünkü o adam beni düverken aldatınca ailem bana sahip çıkmıyorlardı
Sedaa ailem birşey demiyor
Summer-love1 konuyu bilmiyorum canım ben nerede eşin ayrımısınzı
Summer-love1 konuyla ilgisi yok ama Adıyamanlı mısınız?
Summer-love1 böyle tek başınıza bi sonuca varamazsınız. O zaman eşinize ulaşın şuan ailene gurur yapma vakti değil zor durumdasın madem böyle karaktersiz bir eşin var iki çocukla seni parasız pulsuz çat diye bırakıp gitti sende aç boşanma davası alsın haberini tutuşsun. Ailene git kardeşim
Summer-love1 canım tamam postlarına baktım hatırladım henüz gelmedimi arayınca geliceğini söyledimi
Summer-love1 hiç mesaj ina yanıt veemesenuz telaalanmzmi