Laledmrrr boşanmazmışız beni bırakıp giti
Of of artık nefes alamıyor buğuluyorum
Laledmrrr gelmedi geleceğinide demiyor
Summer-love1 canım kusura bakma seni kırmak istemiyorum ama geçen gün biri kocam nerde diye post açtı bilmiyorumdan başka bişey yazmadan gitti onun gibisin burdakiler öğrensin istemiyo gibi bi tavrın var cevapların sadece istediğin yeri alıp cevaplıyosun ve insanlardan akıl bekliyosun kusura bakma ama bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
Summer-love1 valla cnm bu işte bi bit yeniği var nedeni neymiş söylemedi mi karısını geçitimde çocuğunu aramaz mı
2zlerim canım benim küçük bir bebeyim var herzaman yazamıyorum
2zlerim lütfen beni o insanla bir tutmayım ben bildiğim kadarini size söylüyorum gidip kocamı bulmanızı istemiyorum sizden
Summer-love1 yazmak zorunda değilsin zaten fikrim bu birşeyler gizliyor gibisin
2zlerim neden sizden bir şey gizliyeyim siz düşünün biraz
Summer-love1 her postunu okuyorum insanlar bişey soruyor tek bir soruya cevap veriyorsunuz misal hayırlısıbegülüm 15 soru yazmış sen bir sorusuna cevap vermişsin ilişkinin ne durumda olduğunu sende farkında değilsin
2zlerim gerçekten hiç iyi değilim kafam allak Bulak ne yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️
Yaseminyasmin yok vanlıyım
Summer-love1 adam orada yeni bi hayat kurmuş belli ki bence apaçık ortada, amacım kırmak değil gözünü açmalısın. Ya Bi şekilde yerini konımunu öğren gidip suç üstü yap kanıtın olsun, ya da direkt boşamaya çalış ailen arkanda durmaz mı
KirmiziOjeli Bende geçen yazdığı posta ayni şeyi söyledim başka bir hayat kurmuş olmalı kendine 2.evlilik gibi ama sanki inanmak istemedi gibi
Summer-love1 Söyleseydin ya 2 çocukla ortada bırakdın beni arayıp sormuyosun ne yer ne içersiniz eger bi insan ki ailesine sahip çıkamicaksa neden evleniyo abi ya bu ne ya arar onunla sert konuşur hakkımı isterim yok öyle bi dünya beni dımdızlak ortada bırakıcak ve ben sessiz kalıcam? Yok öyle bi dünya.Sinirlerim bozuldu kusura bakmayın yazmadanda geçemedim.
Summer-love1 Bu normal bi olay değil oralı değilim ama az çok kültür ve oranın yaşam tarzını biliyorum eşin başka bir işler karıştırıyor ya da başka bişeyden kaçıyor olabilir mi?
KirmiziOjeli Benim de aklıma bu ve başka şeyler geldi ama çok açık söyleyemiyprum,ailesi arkasında durur mu bilmiyorum ama kadının zerre değeri yok o topraklarda o yüzden çok konuşmak istemiyorum şimdi biri çıkıp saldıracak ben de yutmayacağım,bizim verdiğimiz söylediğimiz şeyler boşuna olur yaşamları çok başka bayan nasıl yaşıyor bilmiyorum tenzih ederek söyleyeyim.
Gulis kimse inanmak istemez konduramaz ama bence durum tam olarak bu 🤷🏼♀️
deleted13 Aklın yolu bir.. anladım ben demek istediklerini haklısın zaten belli oluyor 20 gündür habersiz gidip arayıp sormamasından. Bunu yapmak yürek ister normalde ama yaşayış tarzları normal değil belli ki. Ben de fazla bişey yazmayacağım normalde yazacak çook şey var ama eminim değişen bir şey olmayacak üzüldüğüyle kalacak sadece biz de beyin fırtınası yaptığımızla 💆🏼♀️
Summer-love1 birsey demiyorsa o zaman herkes biliyor neden gittiğini. Dövüyor aldatıyor demişsin, van lı oldugun icin oranın kültürünü fazla bilmiyorum ama her baba böyle bi durumla kızına sahip çıkar. Benim adıyamanli tanidiklarim var ama kızlarını el üstünde tutuyorlar. Birsey diyecem ama kırılma sakın, sen biraz sessiz ,pasif birisin galiba. Yani yanliş anlama, olaylara sessiz kalıyorsun, tepki vermiyor musun hic. Adam seni dövmuş aldatmiş ve hala evlisin. Ve üstüne üstlük dükkanini satıp gitmiş, basbaya yeni bi hayat kurmuş. Eger yeni bi hayatı olmasaydı,hergün sizi arar, birşeye ihtiyaciniz var mi diye sorardı. 🤷🏻♀️ kusura bakma ama biraz gözünü aç. Belki de borç yüzünden gitmiştir ama öylede olsa en azından günde bir defa arayıp durumu anlatirdi, aramiyormuş. Arada sırada msj atmak nedir ya, arkadaşina mi yaziyor hayırdır. Seni düşünmüyorsa cocuklarini düşünsün bari, kusura bakma biraz kırıci konuştuysam
KirmiziOjeli canım ailem arkamda değil