• Muhabbet
  • Of of artık nefes alamıyor buğuluyorum

Gulis kaçarak evlen medim resmi nikahlı eşm birde amcamın oğlu küçüklüğüm den Beri tanıyorum 2. Bir kadın olmam imkansız

Summer-love1 Ya o denizliye gittiği postu kaç hafta önce açmıştınız, o zamandan beri mi yok? 😳
Eşiniz sizi 4 defa aldatmış, e ev içinde geçimsizlik ve şiddet de var. Babaya gitseniz arkanızda değil o ayrı dövüyor, boşansam vururlar diyorsunuz. Eş deseniz kocalık vazifesi hariç her şeyi yapıyor. 6 yıllık evli olup küçük yaşta hayata atıldığınızdan artık bu olaylara alıştığınızdan normal görmeye çalışıyorsunuz.

Güzel kardeşim içinde bulunduğunuz zorluğu da hesaba katarak size boşan diyecek yada akıl verecek bir tavsiye bulamıyorum. Ama madem yaşanan yaşanmış, sizin de boşanacak durumunuz yok. O adamdan umudu kesin, oturduğunuz evi de kendi eviniz belleyin, yani ayrılırsanız o evi size versin. İkinciye evlenmiş yada oralarda iş miş kurmuş da olsa sizin geçiminizi sağlamak zorunda. İki çocuk var ortada.

Eve bir şey almıyor getirmiyorsa alt katınızda amcanız yengeniz oturuyormuş oğullarının bu rezil durumuna da ses etmiyorlar belli ki, ama sizi geçindirmek zorundalar. Yani bir hal çaresine bakın, bir aileler oturup konuşsun artık. Gerisi size kalmış..

Summer-love1 en azından ailen ya da onun ailesi sizin geçiminizi sağlamak zorunda. Cocuklar var yani. Aç mısın, bir seye ihtiyacin var mi diye sorar insan. Bu kadar kaddar bi ailenin icindeysen Allah yardım etsin canım ne deyim 🤷🏻‍♀️

Summer-love1 Canım bunu önce eşinin düşünmesi gerekmez mi? Ha eşin sorumsuz biri ozaman da ailelerin düşünmesi gerekli. Sen nasıl bu kadar sessiz kalabilirsin? Nasıl bu durumu bu derece hoşgörü ile karşılayabilirsin asla anlayamıyorum seni. Neyi bekliyorsun aramasını mı dönmesini mi yanına almasını? Peki 20 gün olmuş koskoca 20 gün bu adam ne seni nede çocuklarını düşünmemiş sen bu saatten sonra hiçbişey olmamış gibi bu adamla devam edebilecek misin? Aslında daha çok şeyler söylemek istiyorum ama kırmak istemiyorum🤦🏻‍♀️

Seni arayıp ne söylüyor kaç dk konusuyorsunuz ve sen ne diyosun onun ailesi veya senin ailen ne diyor. Bu duruma

2zlerim ya bsy demek istemiyorum ama burda bazı insanlar post açıp cevap bekliyor cevap verince istediği kısımı alıp gerisini önemsemiyor sonra aynı konudan defalarca post açıyorlar. Kim ne desin kardeşim doğru düzgün bsy demiyorsun ki bizde ona göre sana akıl verelim. Gerçekse eğer çok üzücü bir durum ama değilse bizi boşuna burda düşündürüyor 🤷🏻‍♀️

zarifhanim ailesinde pwrişan dafalaca red Etiler ama yok adam düzelmiyor kunuşacam aileyle boşanacam artık ölümüne bile olsa herkes kendi yoluna baksın dayanmıyorum artık

Brvnonk

Brvnonk en fazla 5 dakika konuşuyoruz ailesıde ağlamaktan mahvol oldular diyorlar belki başına bir şey gelmiş

Summer-love1 Yani mantıklı bir karar olur. Ailesi de oğullarının halinden haberdarsa sizi de onun yüzünden perişan hale düşürmelerine hiç gerek yok. Çünkü göze alacaksanız ömrünüz böyle geçecek. Düzelmesini beklemeyin, 30lu 40lı yaşları geçince daha çok bozuluyorlar. Şimdi sadece sizi aldatıyorsa yarın çoluğun çocuğun rızkını başka kadınlara yedirecek daha çok zorunuza gidecek. Birde karışan eden yok hani ona iyice rahata gevşekliğe alışmış. Kimseden çekindiği de yok, ömür boyunca o acınası hayatı yaşayacak.

İnsan her istediğini elde edince ve daha fazlasını isteyip ona sahip olsa da huzuru bulamıyor. Huzur varlıkta değil ya. Gencecik eşi var, tüp bebek koridorlarında sürünen onca insan varken bu zalim babaya Allah iki evlat hediye etmiş. Temiz bir yaşam sürmek yerine o böyle adi yolları tercih etmiş. Siz neden onun derdine düşesiniz, eksik olsun hayatınızdan. Biz babasız büyüdük inanın öyle mutluyduk ki, çünkü varlığı huzurumuzu kaçırıyordu. Çocuklarınız da sağlıklı olacak..

Summer-love1 arayınca ne diyor ? Onun ailesi ne diyor size ? Sizin ailenizin haberi var mı ? Yerinizde olsam destek olan varsa kalkın yanına gidin derdi neymiş

Aileniz de destek çıkmıyorsa bosanin devlete sığının devlet elini uzatır size çocuklarınız için kreş imkanı sağlar size iş imkanı sağlar.

Gulis aslında sığın ma evlerini araştırdım bir zamana kadar ordan kalanabiliyormuş bende artık evde iş için başvuru yapacam zaten evde bana kaldı

Summer-love1 Hep iyi olun, ❤gerçekten insan üzülüyor hani acımak değil. Bir adım atıp kendiniz için bir şeyler yapmanızı yeni bir sayfa açmanızı çok isterim 🌸