Kızlar merhaba!! 2-3 gün sonra regl olacağım ve ağdaya gitmeye ihtiyacım var. Sizce gidiyim mi yoksa çok acılı mı olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim xoxo

Ecem bence git canım çünkü adetken gidemeyeceksin malum 🙁 ama açıkçası acısını daha fazla hissedebilirsin

Ecem ben gidiyorum 3 gün öncesinden gerektiğinde. Ama acısı gerçekten daha fazla oluyor. Bence acil değilse bitene kadar bekleyebilirsin

ebru ben regl dönemimde de gidiyorum eğer aciliyeti varsa. Tampon ile ağda yaptırabiliyorsun.

sinem ben kuaförüm 😂. Tabi ilk iki günleriyse kabul etmiyoruz. Ama akıntı az ise tamponla ağdayı kabul ediyoruz.

nergisklndr ya şey benım yanaklarım kaenarları fazla tuylenıyor nasıl azaltabılırım kurtulabılırım onlardan😂buldum kuaforu soraym dedim🤷‍♀️

cansus Regli iken ağda, kaş bıyık almak, saç kestirmek gibi şeyler caiz değil tatlım. Düşen ve alınan tüylerin abdestsiz gittiği için sakıncalı.

Tabii ki de oluyor. Adet öncesi o kadar zaman var. Her hafta adet olmuyoruz neticede.

Tubis Ama her hafta da denize gidilmiyor maalsef. Çakışıyo bzen başka şeylerle. Düğünle çakışıyor mesela. O zaman ne yapalım?

sumru35 Valla canım bu benim kafama göre koyduğum bir kural değil ne yazıkki. Dini gereklilikler diyelim ve bende bildiğim birşeyi söylemekle mükellefim. Düğün tarihi illaki bellidir adet öncesinden önlem alınabilir. Deniz meseleside aynı şekilde. Yani tabi sizin kararınız beni alakadar etmez ama ben söyliyeyim de üzerimden yük kalksın.

Tubis Bekara boşamak kolay. Ailenin durumu, erkek tarafının durumu, misafirler, SALON, her şey her şey tutalacak reglim diye değişecek mi? Ya stresten erken olursam?

Senem21 zaten yaz mevsiminde lazer yapmıyorlar diye biliyorum. güneş ve lazer çok tehlikeli bir ikilidir.
                      Ağda doğal ve garantidir.

ebru Teşekkürler canım, ben de salonumuza beklerim 💅🏼

Benlik bir durum yok burda açıkcası. Bana yüklenmenizde çok saçma. Ben müslüman bir birey olarak bildiğim birşeyi söylemek zorundayım. Gerisi size kalmış. İster adetliyken ağda yapın ister yapmayın beni alakadar eden bir durum değil. Ayrıca işin temizlik kısmıda var. Şahsen ben adetliyken değil ağda yapmak ped değiştirken bile rahatsız oluyorum. He siz eğer yapabiliyorsanız tabiiki yapın. Buna karar verecek olan kişi ben değilim. Sadece bildiğim bir doğruyu söyledim üzerimden sorumluluğumu attım. Siz bilirsiniz. Sizin ağdanız vs. benim ilgi alanıma girmiyor. 😌