cansus Regli iken ağda, kaş bıyık almak, saç kestirmek gibi şeyler caiz değil tatlım. Düşen ve alınan tüylerin abdestsiz gittiği için sakıncalı.

Tabii ki de oluyor. Adet öncesi o kadar zaman var. Her hafta adet olmuyoruz neticede.

Tubis Ama her hafta da denize gidilmiyor maalsef. Çakışıyo bzen başka şeylerle. Düğünle çakışıyor mesela. O zaman ne yapalım?

sumru35 Valla canım bu benim kafama göre koyduğum bir kural değil ne yazıkki. Dini gereklilikler diyelim ve bende bildiğim birşeyi söylemekle mükellefim. Düğün tarihi illaki bellidir adet öncesinden önlem alınabilir. Deniz meseleside aynı şekilde. Yani tabi sizin kararınız beni alakadar etmez ama ben söyliyeyim de üzerimden yük kalksın.

Tubis Bekara boşamak kolay. Ailenin durumu, erkek tarafının durumu, misafirler, SALON, her şey her şey tutalacak reglim diye değişecek mi? Ya stresten erken olursam?

Senem21 zaten yaz mevsiminde lazer yapmıyorlar diye biliyorum. güneş ve lazer çok tehlikeli bir ikilidir.
            Ağda doğal ve garantidir.

ebru Teşekkürler canım, ben de salonumuza beklerim 💅🏼

Benlik bir durum yok burda açıkcası. Bana yüklenmenizde çok saçma. Ben müslüman bir birey olarak bildiğim birşeyi söylemek zorundayım. Gerisi size kalmış. İster adetliyken ağda yapın ister yapmayın beni alakadar eden bir durum değil. Ayrıca işin temizlik kısmıda var. Şahsen ben adetliyken değil ağda yapmak ped değiştirken bile rahatsız oluyorum. He siz eğer yapabiliyorsanız tabiiki yapın. Buna karar verecek olan kişi ben değilim. Sadece bildiğim bir doğruyu söyledim üzerimden sorumluluğumu attım. Siz bilirsiniz. Sizin ağdanız vs. benim ilgi alanıma girmiyor. 😌

4 gün sonra

Kizlar bence lazer, kokunden temizler agda hiç yaptırmadım ben

bir ay sonra

sumru35 erken olursan bekliyceksin adetin biticek ve sonra gerdeğe giriceksin🤷🏻‍♀️

11 gün sonra

Rasev Gerdekten bahsetmedim bile ben. Yapacaksın edeceksin bunlar hiç hoş konuşma tarzı da değil .

Rasev Beni etiketlemeniz gerekmezdi öyleyse.

Tubis AHHAHAAHAHHAHAHAHA ayol hiç güleceğim yoktu :))