Olmayanbiri Her seferinde eşime bosalirken içime isiyon demi diyorum öğle birşey olamaz diyo ama sanki bana olacakmış gibi geliyo isiyomus gibi geliyo🤣🤣
19072021 Olmayanbiri zaten bosaldiktan hemen sonra cislerini yapamiyolar biraz bekliyolar oyle geliyor😅 cok komik nasil bosalirken cisini yapsin hem bide icimize yapacak kadar igrenc olamazlar
zarifhanim Olmayanbiri Sıcaklık hissettiğiniz için mi öyle sanıyorsunuz acaba, niye öyle bir şey yapsın eşiniz 😕 birde içeri akan şey birikip beklemez malum içerde, dışarı çıkar ordan kendinizi ikna edebilirsiniz
2zlerim Olmayanbiri ahahahhaha bu oluduğum en komik post olabilir nerden geldi aklına bu 😂😂 kadınların vajina ve idrar yaptığı yer farklıdır ama erkeklerde tek açıklık olduğu için ben bunun imkansız demiyimde zor olduğunu düşünüyorum
Olmayanbiri 19072021 ne biliyim bende inanmıyorum eşimde anlatıyor imkansız öğle birşey olması diyor ama ben kendimi alamıyorum öğle sanmaktan 🤣🤣🤣🤣 hem inanmıyor hem olucak sanıyorum 🤣🤣🤣🤣 manyakmiyim neyim
bisadekahve Olmayanbiri bende ilk evlendiğimiz zaman da demiştim eşimde iki gider borusunu tek hatta bağlarsan çıkışlar sıkıntı verir hepsi sırayla demişti bir yerde okumuştum bide kadının içine işendiği yaşanan ölümcül olacak sonuçlar olabiliyormuş çiş asit değeri yüksek ya
bitterdelisi24 Olmayanbiri valla güldüm yok artık ya :))) içimizde lagım çukuru mu var işese nereye gitcek okdar sidi……. haha tobe ya :)