Redbull içinde alkol varmı aceba
Kanatlanıyor musunuz
Hayır yok
- Düzenlendi
Rk-34 Redbull içerisinde alkol yoktur midenizi bulandırmak istemem ama boğa spermi olduğu haberlerini okumuştum. Alırsanız bir arkasını okur musunuz taurus diye bir terim yada taurin diye bir madde var mı? 😕
zarifhanim Aaa bendee birkac yil once duymustum bunu boga spermi oldugunu duymuştum. Şimdi hatirladim sadece sevmiyodum buyuzden icmiyodum
zarifhanim eşime versem ne olur 2 şişe boğa spermi etki eder mi 😂
Dedikoducu22 Hiç bilmiyorum 😄 bi deneyin 🤭😄
zarifhanim Taurin var ama yapay üretiliyor boğadan alınmıyor.
Nietzsche Sentetik olarak üretilmesi daha kötü, yapay et gibi labaratuvar ortamında çoğaltılıyor. Bilmiyorum zamanında çıkan o haberler beni tiksindirdiği için redbull da kola da içemiyorum. 🥲
zarifhanim Ben bolca içiyorum 😂 canım taurin zaten insan vücudunda bulunan bir madde . Redbulun içinde mikro düzeyde var. Zaten günümüzde çoğu şeyde var ,balık ,tavuk ,bebek maması vb. Şeylerde. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum .
Nietzsche Düşük düzey de olsa bence kafeinden ziyade enerjiyi veren madde o, ondan fazla koyulmuyor 🥲 birde şu performans arttırıcı çoğu ürün içinde var, reklamında bile boğa resimleri kullanıyorlar. 🤣 insan düşünmeden edemiyor, boğanınki nasıl bir enerji patlaması oluşturuyor diye. Arenalarda bile zaptedemiyorlar hayvanı 🤣🤣
zarifhanim Doğru enerjiyi en çok veren o,bazı ülkelerde yasak bile. Ama dozu var insan bilip içtikten sonra sorun olmaz 😂bide boğanın spermini almakla kim uğraşacak 😂 onlar şey demek istiyor bunu içince boğa gibi olursunuz diyor 😂 başka türlü düşünmek istemiyorum.
- Düzenlendi
Nietzsche Ben ilkokuldayken ablam veterinerlik okuyordu, hayvanları çifleştirmek yada üremeyi çoğaltmak için böyle vakumlu bir makine bağlıyorlar boğaya. Resmen şok olmuştum. Tabi o daha fazla şey görmüş olacak ki bıraktı bölümü 🤣 inşallah o şeyi sadece inek için kullanıyorlardır bende başka türlü düşünmek istemiyorum 🤣 Türkler Çıldırmış Olmalının bir repliğinde zürafa spermi çorbası içiyorlar ya herkes adını duyunca bırakıyor bi o kilolu olan acıktığı için gözü kapalı içmeye devam ediyor. Mahmut zürafanınkini içiyon duymadın mı diyorlar. Olum bi susun be açız diyor. O aklıma geldi🤣🤣 bu muhabbetin sonunun boğanınkine gitmesini istemezdim 😄
zarifhanim hahababbaab şuan açlıktan içen benmişim gibi hissettim. Muhtemelen birazdan da içicem. Bizim dolaptan eksilmez 😂 ya boğa spermini kim buldu da biz bulucaz 😂