Rk-34 O sökmüyor bizi ya 🥲 adana dürümün yanında falan içiyoruz kola babında

Rk-34 hayır alkol yok. Votkayla karıştırılıyor redbull genelde

Rk-34 Redbull içerisinde alkol yoktur midenizi bulandırmak istemem ama boğa spermi olduğu haberlerini okumuştum. Alırsanız bir arkasını okur musunuz taurus diye bir terim yada taurin diye bir madde var mı? 😕

zarifhanim Aaa bendee birkac yil once duymustum bunu boga spermi oldugunu duymuştum. Şimdi hatirladim sadece sevmiyodum buyuzden icmiyodum

Nietzsche Sentetik olarak üretilmesi daha kötü, yapay et gibi labaratuvar ortamında çoğaltılıyor. Bilmiyorum zamanında çıkan o haberler beni tiksindirdiği için redbull da kola da içemiyorum. 🥲

zarifhanim Ben bolca içiyorum 😂 canım taurin zaten insan vücudunda bulunan bir madde . Redbulun içinde mikro düzeyde var. Zaten günümüzde çoğu şeyde var ,balık ,tavuk ,bebek maması vb. Şeylerde. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum .

Nietzsche Düşük düzey de olsa bence kafeinden ziyade enerjiyi veren madde o, ondan fazla koyulmuyor 🥲 birde şu performans arttırıcı çoğu ürün içinde var, reklamında bile boğa resimleri kullanıyorlar. 🤣 insan düşünmeden edemiyor, boğanınki nasıl bir enerji patlaması oluşturuyor diye. Arenalarda bile zaptedemiyorlar hayvanı 🤣🤣

zarifhanim Doğru enerjiyi en çok veren o,bazı ülkelerde yasak bile. Ama dozu var insan bilip içtikten sonra sorun olmaz 😂bide boğanın spermini almakla kim uğraşacak 😂 onlar şey demek istiyor bunu içince boğa gibi olursunuz diyor 😂 başka türlü düşünmek istemiyorum.

Nietzsche Ben ilkokuldayken ablam veterinerlik okuyordu, hayvanları çifleştirmek yada üremeyi çoğaltmak için böyle vakumlu bir makine bağlıyorlar boğaya. Resmen şok olmuştum. Tabi o daha fazla şey görmüş olacak ki bıraktı bölümü 🤣 inşallah o şeyi sadece inek için kullanıyorlardır bende başka türlü düşünmek istemiyorum 🤣 Türkler Çıldırmış Olmalının bir repliğinde zürafa spermi çorbası içiyorlar ya herkes adını duyunca bırakıyor bi o kilolu olan acıktığı için gözü kapalı içmeye devam ediyor. Mahmut zürafanınkini içiyon duymadın mı diyorlar. Olum bi susun be açız diyor. O aklıma geldi🤣🤣 bu muhabbetin sonunun boğanınkine gitmesini istemezdim 😄

zarifhanim hahababbaab şuan açlıktan içen benmişim gibi hissettim. Muhtemelen birazdan da içicem. Bizim dolaptan eksilmez 😂 ya boğa spermini kim buldu da biz bulucaz 😂