Elba baci herweyi anasinan soruwur deyib edir cixsin yoldawim yazacam deli olassane nece wey edir

Arzum94 nece sebr edirsen mene coxh maraxlisan.demireme gunde dalash ya nece ama adamdada biraz keser biraz ne bilim insaf olarda ozude senen sevib evlenib anasi alsa basha dusheremko deyir siz almisiz sizde ne bilirsiz edin

Arzum94 ne deyime baci Allah olari isalah etsin.cammat yad bir insana bele o yaxshliqi edir hamileye ish gordurmey gunahdi Allah onun cezasini vercey bax qaynanani basha dushdum cahildi qaynatan baldizlarin bular bes.gozlerin acib dunyaya baxmirlar bular.

Arzum94 baci yoldashindadi ele butun gunahlar incime.senin arxanda diyansa hec kimde sene hecne elemez arvadimi gezmeye apariram niye atadan icaze almaliyam he gedende denenki biz flan yere gedirik ama icaze almag nedi.qaynanan oz qaynanasi ile yashiyib bir yerde?

Kerimcan uzundu birde yazmiyim ordan oxuyarsan zehmet olmasa

Arzum94 sene meslehet sen menen evvel evlisen ama
    Calish yoldashivi cek ozune qoy olarin esaretinen qurtulsum.demireme atasini anasini atsin ona hec kim razi olmaz ama senede elediyleri haqsizliqdi

Salammm qızlar necesiz??? 🥰🥰🥰🥰

Elba can yazig qiz Allah komek olsun hamimiza kok qizdi? Kokduse gerek ariglasin

Arzum94 Baci narahat olma eseblerivide pozma bele seylere gore sen hamilesen balavida Allah qorusun eybi yoxdu Allah gorur her seyi pis olma hecneye bos ver

Arzum94 bacı inanırsan hergun mamam soruwur. Bala hecmi bir işare yoxdu deyirem vallah yoxdu hecne. Birdene yuxum gelir birde sinem agrıyır. Bugun hekime getdim usm dediki 3-4 hefteye uygundu 🤗🤗 dedi 3 hefte sonra gel üreyine qulaq asaq. Herşey yaxşıdı dedi narahat olma. Analizler verdim çoxlu. Laxlalanma progesteron zad.

Arzum94 can baci Allah kometin olsun bunu niye edirlerki?

Elman eslinde coxhda kokde deyile sadece icinde piylenme gedir ona gore hekim dieta deyir.baci sen ozunu qoru kokelib eleme esas 1 usAqin olsun onan sorasi qismet

Nasibacva salam yaxhsi sen necesen?Allah balani sag salmat qucaqina almagi nesib etsin

Kerimcan yaxshiyam canim sen necesen?Kerim necedi?he baci dunen vurdurdum baci men bilmireme oldu ya yoxh😂36 saatta deyir partdadir yeni ola bilsin partdiyib ola bilsin partdamiyib.

• Elba bunu yanıtladı.

Elba ama mende sagdadi falikul dunen axsham sag yumurtaliqim agriyirdi birde uzr istirem elaqede olandada agriyirdi.2 folikul var indi ikiside partdasa Allah qismet elese mayansa ekiz olacaq usaq?

Kerimcan qaynana ile. Amma hal hazırda Almaniyada baldızımın yanındadı yanvarda gelecek. Eltim baxır mene. 😊

Elba Allah senede qismet etsin. Beynine cox salma.

Kerimcan baci men isti su axsham gelir diye butun qablari tokdum hamisini xlorladim 3 defede elim yana yana qaynar suyla yudum ,yigdim yerine indi uzandim biraz dincelim sen neynirsen?

Qizlar haminizi coooooooooox istiyirem yaxwiki,sizleri tanidim gozel bacilarim