• Sağlık
  • Bay bay night damlasi 😭😭😭

Şu an çok şaşırdım doktorumuz yurt dışında eğitim almış tecrübeli biridir öyle olsa vermezdi herhalde

Mikrop olabilir vucutta, bu kadar uzun süren pisik normal değil. Bence alerjiden önce, kan ve kakadan bakilan, mikrop, bakteri testlerini yaptırın. Benim oğlumda ishaldi, sürekli alt değişmeden oldu sanıyordum pişiği, meğer vucutta mikrop varmış. Eline alıp ağzına götürdüğü şeylere dikkat edin. Cok geçmiş olsun.

saripapatya ben damla değil de huzursuz olduğu günlerde Melisa çayı içiyorum ara sıra sütten geçtiği yetiyor bize.. acaba Melisa bitkisi mi sebep oluyor yoksa işlenmiş hali mi?

saripapatya icerigini falan bilemiyorum ama dha oncelerden sanki happy kids te bay bay night damla ile ilgili postları okumustum 2 yas altinada kullanan lar vardi diye biliyorum ve tamamen bitkisel oldugunu söyluyorlardi. Ben karsiyim boyle seylere dis jeli falan da kullanmiyorum. Uyumazsa uyumasin sagligindan onemli degil hic birsey. Benimki de 10 aylik gece sabaha kadar 3 4 defa kalkar oyun oynariz 45 dk snra yine uyutmaya calisirim. Cok yorucu oluyor bazen sinirlerim bozuluyor oturup agliyorum ama yapcak bisey yok anlamiyor cocuk bu daha

Deleted11 kakada mikrop çıkmıştı biz de, happykids te bir bayan beni uyarmıştı, kakada parazit bakteri mikrop varsa geçmeyen pisik olusuyor diye. Popoyu her alt açmada bebe şampuanı ile yıka güzel kurula ve kremle demişti. Bunun cok faydasını gördüm. Pisikleri sulu yara halinden kuru hale getirdi. Şampuanli yıkama ile. Bunun yanında reflor probiyotik yazmıştı doktor, antibiyotik de kullandık. Cok şükür 1 hafta da pişik tamamen iyileşti.

Bi-dal-alirim ben bıttım sabunuyla yıkadım bir kaç defa ama çok yanıyordu ağlıyordu onu bırakıp bebek sabunuyla yıkadım yine öyle ağlıyordu hep. Şampuanla denerim bide. Şuan antibiyotik kullanıyoruz bide travazol ama bizimki kakada değil idrarında vardı bide kültür testi yapıldı mantar oluşmuş ve bakteri varmış bağırsakta. Şimdilik iyi ama tekrar olur diye çok korkuyorum 1 seneden neredeyse çekiyor çocuğum içim acıyordu 😔

saripapatya benim de çevremde çoğu doktor, arkadaşlarıma önerdi bebeklerine kullanması için. 3 yaş ve üzeri yazma sebebi tüm takviye edici gıdalar bu şekildedir. Vitamin ilaçları kan damlaları balık yağları vs hepsi takviye edici gıda olarak geçtiği için 3 yaş ve üzeri olarak geçer. Ama 3 yaş altında uygun dozlarda kullanılabilir bu ürünler. Sizin kullandığınız damla da bu şekilde. Pişiğe gelince damladan olduğunu sanmıyorum alerjik bi bebek olabilir ıslak mendil yada bebek bezinden dolayı olabilir

saripapatya melissa ekstrati degil de papatya ekstresi biraz fala diye diye biliyorum zararli kullanmasan daha iyi oyle seyler baska yöntemler bulabilirsin kitap okumak balli süt gibi

saripapatya bir seferde sudocrem bir seferde travazol ve nibulen kremi karistirip sur oglum ishal oldugunda pisik olmustu doktorumuz bunu onerdi hemen gecti bir deneyin isterseniz yoksa mustela hametan bepanthol gibi bir suru sey denedim geçirmedi

Esmerkiz bugun domtora gittim mantar olmuş deid ve bu 5 6 hafta sürermis gecmesi

Deleted11 kültur test nasil birsey canim ? Benimki mantar dedi bugün alerji olabilirmi diye sordum hemen yok olamaz dedi 🤷🏼‍♀️

Guliz canim bu ilac kansere yol acmio icindeki mellissa extrakti 3 yaş ufak cocuklarda kansere yol acabilirmiş. Ben öyle okudum :( evet biliom bitkisel oldugu icin bende zararli degil diye veriodum ama suan terettüd de kaldim. Senin bebek kac aylikkene basladin ? Domtorun ne dedi tam olarak ? Kac damla veriyorsun kac aylik bebege ve nasil veriyorsun ? Ben mamasina 15 damla 20 damla damlatiyordum acaba cok mu ?

saripapatya özel bölgesine kulak çöpü gibi bişeyi değdirip bekletiyorlar üreme var mı diye yani benim bildiğim bu. Test yapılırken ben yoktum eşim vardı

Deleted11 internet de bi aradtirim ben bugün gittim doktora gosterdim dun gece resim cekmistim mantara benzio dedi altini acip bakti evet mantar dedi kremi 5 6 hafta kulanmazsan gecmez.mantar dedi doktor. Bakalim israr ettim test istiom diye ama gerek yok dedi 😪

saripapatya bana çinko eksikliği denmişti sağlık ocağında hamazinc verdi onu 5 gün kullan geçmezse semt polikliniğine git dedi geçmedi gittim mor desitin verdi bide çinko için şurup başlarda iyiydi sonra yine başladı dayanamadım artık hastaneye gittim travazol verdi onunla da başlarda geçti sonra çok kötü oldu gece yatamıyordu acile gittik orda idrar ve kültür yapıldı doktor mantar var ama biz test yapalım dedi yapıldı idrar temizdi diğer sonucu da çıkmamış pazartesi çıkar dedi gittik üreme var dedi kültür testinde antibiyotik ve tekrar travazol verildi bide ultrasona randevu verdi şimdilik iyi ultrasona gidecem bakalım ne diyecek. Sizinde geçmezse başka doktora gidin bence ben sağlık ocağındaki doktora güvendim hep çinko eksikliği dedim çinko için badem vs yediriyordum ama değilmiş bence bir doktora bağımlı kalınmamalı ben kızım çok çekti bez bağlatmıyordu kaşıyordu sürekli yara yapıyordu

Ben 18 aylıkken başladım. 4 yaşa 1 tatlı kaşığı yazıyor ben 1 çay kasığı veriyorum tam dolu olmadan çok faydasını gördüm bir bebeğin uyumak için saatlerce ağlamasına her gece şahit olmak kadar kötü bişey yok