bittercikolata [upl-image-preview url=//i.imgur.com/I8fWrMZ.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/a2ElTiv.jpeg] 19 kg farkı 😊
Cikolatali-waffle incilikaftan metabolizmanız hızlı heralde 3 ayda 22 kilo çok iyi bir rakam ben 5.5 ayda vermiştim o kiloyu. Diyetinizden örnek bir gün menüsü paylaşabilir misiniz?
incilikaftan Cikolatali-waffle Pek özel bir diyetim olmadı,klasik diyet listem vardı devlet Hastanesin de ki diyetisyen vermişti. Diyetten çok sporla haşır neşir oldum ben. Metabolizmam yavaş çok sık kilo alırım veririm 😔😔😔 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bvaeg8t.jpeg]
Cikolatali-waffle incilikaftan süpersiniiiz şuan ben de 92 kiloyum doğuma giderken 107 idim şuan 2 aylık olmak üzere bebeğim inşallah 60 kiloyu görürğm yaza kadar bende😭
dolapfaresi @“[silindi]”#p291599 ben 40 değil ama 20 kilo verdim çok çok fark etmişti hamile kalınca fazlasıyla geri aldım veremeden bir daha hamile kaldım şuan ki halim hiç iyi değil ozmana 20 vermiştim şimdi 40 versem anca biseye benzerim🥺
Ozge49595 @“[silindi]”#p291599 yüzüm değilde karnımı bacaklarım bazenleri boyle zayıf olduğunu görmeyi çok isterim en çokta göbeğimin dümdüz bi göbeğim olmasını çok istiyorum
Butterflybaby Zelihamina kız ben şimdi başlayamam yarın eve gidicem bir hafta sonra anca başlarım sen başlayacaksan tutmayım ben seni 😇
Zelihamina Butterflybaby peki o zaman sen bilirsin ama bir hafta sınra burdan haber verirsen yine alabiliriz seni gruba 😇
Bosversene Zelihamina ben katılmak isterim Bi haftadır diyetteyim ama gram veremedim üstüne aldım bide niye böyle oldu anlamadım
incilikaftan Cikolatali-waffle bana da doğumdan sonra tatlının her çeşidini yedirdiler sütün olur diye 99u gördüm bende tabi. Ama şimdi devlet hastanesinin diyetisyeninden faydalanıyorum, diyet verdi emzirdigim için pek Bir fark yok normalden 1 2 kaşık fazla koydu. İçinden azim gelirse emin ol verirsin