yorumcunuzz RapunzelHatun burdan görüp delay aldırttım ama spreydemi sorun eşimdemi bilmiyorum çok faydası olmadı
Alerjikana 2minikmucize bebek olmadan önce 1saat sonra falan yapardık ikinci evet daha uzun sürüyordu. Bebekten dolayı şimdi o kadar vakit yok maalesef. Beklerken uyanıyor sıpa. 😁
Minnosannesi11 RapunzelHatun off aynı dert bizde de var deliricem benim eşimde geciktirici alıcak faydası olur inşallah 2. Yi yapmıyo bizimkide çok kasıyomuş kendini her yeri kasılıyomuş kötü oluyomuş ben kalıyorum öyle sap gibi
Pembeoje34 Minnosannesi11 aynı duum benm esimdede var ay çok sinir bozucu 2 3 dkka sonra dur bosalcam diyo tam ben zevke gelmişken bosalmamak için kendini sıkıyor bu sefer ben yarıda kalıyorum ikinciye kalkması icinde beklemeye fırsat yok kızım uyanır diye zaten paldır küldür yapıyoruz sinir bozucu
2minikmucize Alerjikana aynen benim ki iki tane bide😀canları sağ olsun napalım artık ben ikinciyi hayatta koymam hamile kalırım diye 🤣
RapunzelHatun Pembeoje34 aynı dertten yananlar bilir anlamıyolar iştee bi çözum buldun mu peki hap sprey felann
Kavakyelleri Pembeoje34 ilişki olmadan 30 dk önce sıkınca 20 dk net olur fazlada detaya girmek istemiyorum anladınız siz 🤣
2zlerim 2 dk boşalıyorsa sprey sanmıyorum işe yarıyacağını hap kullansın doktor kontrolünde çünkü nabzı baya yükseltiyo kontrollü kullanmak gerek spreyle uğraşmayın tavsiyem