lkmelms Ompatii herkes buna klitoral demiş ama ben de böyle oluyorum ve klitoralden farklı bi hazzı var bence vajinal orgazmı yaşıyoruz diye düşünüyorum
Ompatii lkmelms bencede klitoral degil bittiginde bi iliskiden alabilecegim hazzin zirvesine cikiyorum
lkmelms Matilda00 bende içimdeyken ileri geri yaparak yaşıyorum ama, sürtünerek değil o yüzden klitoral değil bence
Ompatii cutechucky klitoris zaten oluyorum oksadiginda falan sivi geliyor ama derin bi haz degil icindeyken ileri geri sürttügümde bazen olamiyo cok sulandigimda falan ama genelde süper bi zevk aliyorum
cutechucky Ompatii evet o daha geçici Bi his ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi en kısa zamanda parmağımla bakicam umarım bulurum 😀
Mrkkdn Ozge49595 bende maalesef 3 yıldır evliyim toplasan 3 kere o da vajinal değil cözüm bulmak gerek boyle hiç ilişkiye girme hevesim de olmuyor. Tam diyorum bu sefer olucak sonu hüsran 😞
Mrkkdn Matilda00 evet ama kızların bahsetiği olay çok farklı orgazm olmak kendinden geciyorsun felann bende maalsef acaba simdi mi olucam ama birazdan mı olucam düşuncesi dısında hic birsey yok