Birisii Dedikoducu22 baharat kokmuuormu onlar. Parfümün azdırıcılıgınada pek inanmıyorum ya en fazla hoşuna gider belki bi iç çeker yani
Aysegulgrgn Parfüm azdirmaz kadin azdirir bi erkeği fantazi elbisesi giy geç karşısına goster maharetini parfumle olmaz bu is
Nzl01 Aybuk ixora bihter kokusu o markanın parfümü olacak çok güzel kokuyor.Baska markaların bihter kokusu var ama aynı değil kokulari.Yasadiginiz yerde varsa ixora ordan alabilirsiniz.
Dolunayy Ozge49595 yavrum sen kocanın eli eline değsin istemiyorsun azdırıcı parfümü napacaksın . “Azdırıcı parfüm ne ya ”🤭
Ozge49595 Hayirlisibegulum tamamen merak tan yazdık ayn işi gücü bıraktım sizleri troluyorum aa bak trol 😁
Ozge49595 Hayirlisibegulum hani biz insanlar bazı şeyleri merak ederiz ha bende de oduygu var gidip koşa koşa almayacam o parfümü korkma linclemek için yer aramayın
Hayirlisibegulum Ozge49595 canım istediğin şeyi alabilirsin ister koşarak ister yürüyerek😳 ben sana cevap vermedim bile 😱
Eses Aybuk avon victoria secret bence üniversitesi zamanımda kullanmıştım efsane bir kokusu vardı birde avonın mesmerize parfümü yanı çok farklı koku ya sahıpler