Kızlar bakımlı ve temiz biriyim hiç aksatmam vajinamın temizliğini filan yani temiz çamaşkr krem filan lakin yinede koku oluyor ilişkiye girmeden önce eşim yakınlaştığında bana o kokuyu duyunca rahatsız oluyor ister istemez ben eşimden daha çok rahatsız oluyorum sizlerin kullandığı bi krem vs. Varsa bana da söylermiş özellikle şu çok iyi dediğiniz lütfen yardımınıza ihtiyacım var 😊
Vajinada koku 🤮
- Düzenlendi
Kardelen12 canım kremle değilde intim bakım jelleri losyonları var onları kullanabilirsin
2zlerim herhangi bir yerden temin edebilir miyim yani gratis eczane gibi yerlerden
Kardelen12 bende aynı şeyden muzdaribim ya akıntı felan da olmuyor ama koku oluyor Nivea intimo aldım duşta kullanıyorum ama geçici oluyor
Kardelen12 enfeksiyon varsa ne kadar temiz tutsanizda o koku olur. Bir hastaneye gidip fitil ilac falan yazdirsaniz
senOlsanBari yani kalıcı olsa çok güzel olur benim akıntım oluyor malesef bazen çok bazen çok az bazende hiç olmuyor gün gün değişiyor ama hemen değişirim iç çamaşırımı yinede nafile 😒
Kirpapatyasii yani 3 ay önce gittim hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi doktor 😐
Kardelen12 yok ya bende akıntı olmuyor akıntı kaşıntı olsa enfeksiyon dicem ama yok bende uzun zamandır var doktora da gitmiyorum kiloluyum ve terleme oluyor ondan olabilir diye düşünüyorum
Kardelen12 iyi bir uzmana danışıp muayene olmanızda fayda var koku normal değil çünkü
senOlsanBari olabilir kuşum bende çok terlerim komple vücut ut ama çok rahatsız edici 🙄
deleted77 sanırım gitmem gerekecek teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Kardelen12 enfeksiyon dan kötü koku olabilir o yüzden ne kullnsanda dahada beter kokar o yüzden bi uzmanla görüşün
Arasemir11 sanırım gitmem gerekecek teşekkür ederim yorumunuz için 😊
- Düzenlendi
Kardelen12 sebamedin intim dengeli yıkama jeli alabilirsin
Kardelen12 günluk ped kullansan işe yarar belkı
Kardelen12 rica ederim 😌
Kardelen12 bi kere bende de olmuştu soğan sarımsak kokusu gibiydi hatta doktora gittim enfeksiyon için antibiyotik vermişti, hatta ölü balık kokusu diyorlarmış doktorlar
Kardelen12 evet gerçekten bazen kendimden bile iğreniyorum hergun dus alsam yine aynı oluyor 🙄
Kardelen12 büyük ihtimalle enfeksiyon olabilir aynı durum bende vardı sürekli koku vardı eşimde hissediyor du iltihaplanma var demişti
Kardelen12 enfeksiyon vardır krem sürerek florasını bozmayın koku öyle çok gelmez ki doktora gittiniz mi