Kirpapatyasii Kardelen12 enfeksiyon varsa ne kadar temiz tutsanizda o koku olur. Bir hastaneye gidip fitil ilac falan yazdirsaniz
Kardelen12 senOlsanBari yani kalıcı olsa çok güzel olur benim akıntım oluyor malesef bazen çok bazen çok az bazende hiç olmuyor gün gün değişiyor ama hemen değişirim iç çamaşırımı yinede nafile 😒
senOlsanBari Kardelen12 yok ya bende akıntı olmuyor akıntı kaşıntı olsa enfeksiyon dicem ama yok bende uzun zamandır var doktora da gitmiyorum kiloluyum ve terleme oluyor ondan olabilir diye düşünüyorum
senOlsanBari Kardelen12 evet gerçekten bazen kendimden bile iğreniyorum hergun dus alsam yine aynı oluyor 🙄
Arasemir11 Kardelen12 enfeksiyon dan kötü koku olabilir o yüzden ne kullnsanda dahada beter kokar o yüzden bi uzmanla görüşün
Kedivelisi Kardelen12 bi kere bende de olmuştu soğan sarımsak kokusu gibiydi hatta doktora gittim enfeksiyon için antibiyotik vermişti, hatta ölü balık kokusu diyorlarmış doktorlar
Busrakrsnf Kardelen12 büyük ihtimalle enfeksiyon olabilir aynı durum bende vardı sürekli koku vardı eşimde hissediyor du iltihaplanma var demişti
2minikmucize Kardelen12 enfeksiyon vardır krem sürerek florasını bozmayın koku öyle çok gelmez ki doktora gittiniz mi
Kardelen12 2minikmucize 3 ay önce gitmiştim sprial aldırmaya o zaman tüm herşeyime bakmıştı özele gitmiştim bişey yok demişti de şimdi yine gitmeyi düşünüyorum
Kedivelisi Kardelen12 bu durumda partnerinize de antibiyotik verilebiliyor bende öyle olmuştu ikinizin de kullanması gerekebilir